Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deska22

ladna a nie chciana

Polecane posty

jestem ladna podobam sie chlopakom ale pisza do mnie tylko tacy ktorzy nie sa w moim typie a zaden ladny chlopak sie mna nie interesuje..co jest? kazdy do okola mowi mi ze ja to opkrecam chlopakow a tak naprawde zadnego nie mam..czy oni sie boja?bo juz naprawde nie wiem co mam myslec? i nie przechwalam sie tutaj tylko prosze o szczere odpowiedzi

Gość przeczytalam i
Hmmm... jakby tu napisac. Wiekszosc facetow mysli ,ze jak dziewczyna jest ladna to glupia, albo ze ma za wysokie mniemanie o sobie i rezygnuja. Wola te skromniejsze i mniej atrakcyjne dupczyc.

Gość taaaa jaaasssneee
masz za wysokie ego i uciekają , i pewnie taka piekna nie jestes

chodzi o to ze nie mam wysokiego mniemania o sobie.. przez to ze nie moge sobie znalezc odpowiedniego chlopaka czuje sie brzydka... a kazdy wkolko na mnie pokazuje ze ta to ma branie.. a jak juz trafie na jakiegos to on sie tylko mna zabawia i rzuca.. nikt sensowny sie nie interesuje o co w tym chodzi?

Gość hghgfhfhgfgh
Pokaz swoje foto, to ocenimy czy rzeczywiscie jestes taka piekna.

Gość hghgfhfhgfgh
"a jak juz trafie na jakiegos to on sie tylko mna zabawia i rzuca" A po ilu spotkaniach dajesz tylka? Jesli juz po 3 to sie nie dziw, ze Cie traktuja jak worek na sperme i porzucaja.

Gość jiojoi
przeczytalam, ale pierdolisz bzdury:O:O

mam wstawiac swoje zdjecie? hehe jeszcze moi znajomi zobacza i bd lipa;/ wole sie opisac jak cos jestem sredniego wzrostu. mam dlugie ciemne wlosy, wmiare opalona. szczupla hehe ale mam male piersi tak mysle.

Gość polaolaaaa
chyba nick wyjaśnia Twój problem :)

he ale nick nie ma nic z tym zwiazanego.. az jak deska to nie jestem.. poprostu nie mam takich jaj doda

Gość hghgfhfhgfgh
Dziewczyno, ale masz kompleksy. Nie przejmuj sie tym, ze nie masz chlopaka. Milosc jest jak dziwka, ktora czai sie za rogiem: nigdy nie wiesz kiedy do Ciebie podejdzie. Wrzuc na luz, nie szukaj jej na sile, a bedzie dobrze.

Gość polaolaaaa
hghgfhfhgfgh jak to "nigdy nie wiesz kiedy do Ciebie podejdzie"? to proste - kiedy pokażesz pełny portfel :)