Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

co mam myśleć o chłoppaku który na 3 spotkaniu mówi mi o żonie dzieciachc

Polecane posty

chłopak który do mnie przyjeżdża mówi mi o swoich planach na przyszło0śc czyli o tym że chce mieć żonę dzieći że zarabia na mieszkanie które chce kupić. Był u mnie 2 razy w domu. Nie pytał mnie o chodzenie. Nie wiem jako kogo mnie traktuję. Nie wiem czy chce z nim być. W sumie go nie znam. A takie rozmowy o żonie dzieciach mnie wystraszają od niego. co o tym myślicie? Nie miał nigdy chłopaka a on z takim tekstem.

Gość żal dziewczyny z dzieckiem
rodzinny taki:D chce juz na wstępie wiedzieć jakie ty masz ku temu zapatrywania , po co ma tracić czas dla takiej co ma insze marzenia:D

Gość jiojoi
uciekaj gdzie sie da. Facet mysli, ze takimi kawalkami sprawi, ze nabierzesz do niego zaufania. Nikt normalny nie mowi takich rzeczy po miesiacu znajomosci:O

nie miałam nigdy chłopaka a takie odrazu rozmowy o żonie dzieciach. Jeszcze nie myśle o tym. Kiedyś w przyszłości to tak ale jeszcze nie teraz.

widziałam się z nim 3 razy. On skończy w lutym 22 lata. a ja mam 20.

Gość kozibonk...
to tzw.typ ''desperado''

Gość zlosliwa ania
moj byly mowil mi takie rzeczy na 1 randce:/ w ogole odnioslam wrazenie ze chce szybko zalozyc rodzine, tzn "wpasc", przynajmniej wszystko robil w tym kierunku...na szczescie juz jest byly:)

Gość Girlanda
Myslę, ze chłopak po prostu się zakochał i teraz cały czas rozmyśla o Waszej wspólnej przyszłości i Ci opowiada. Tez byłam kiedyś z takim jednym, co już wszystko planował. Mi go tylko było szkoda, bo nie byłam pewna swoich uczuć i po niedługim czasie z nim zerwałam. Wiesz, ja myślę, ze powinnaś wybadać, jakie sa jego intencje, czy mu zależy i czy nie chce Cię zamknąć w przysłowiowej "złotej klatce". Ja bym poczekała na rozwój wydarzeń, bo może sie okazać, że to super chłopak, tylko po prostu za dużo mówi o swoich marzeniach.

uważam że powinien zapytać o chodzenie a tak sobie przyjeżdżać to można do koleżanki. Nie jestem w nim zakochana.

Gość Girlanda
Jeśli nie jesteś zakochana to lepiej nie daj się w nic wkręcić. On moze nie chce zbyt szybko o chodzenie pytać. A poza tym, nie każdy pyta. Czasem to tak wychodzi, że ludzie sie spotykają, coraz bliżej się poznają i z czasem sa ze sobą. Ja bym poczekała i zobaczyła, jak sie sprawy potoczą. Gdyby to jego planowanie przyszłości mnie męczyło, to bym dała sobie z nim spokój.