Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamyk88

Tłumaczenia telefoniczne - ktoś używał?

Polecane posty

Gość kamyk88

W styczniu rodzice jadą po raz pierwszy na zagraniczne wakacje (Francja) i bardzo się boją, że sobie nie poradzą bo nie znają języka (francuskiego w ogóle, a angielski słabo...) Znaleźliśmy firmę która ma w ofercie tłumaczenia przez telefon - na przykład jeśli jest jakiś problem w hotelu, dzwoni się do tłumacza, wyjaśnia o co chodzi a potem przekazuje słuchawkę temu obcokrajowcowi - i tłumacz mu już potem tłumaczy co i jak. W awaryjnych sytuacja to może być przydatne... Spotkał się ktoś kiedyś z taką usługa? Jak działa w praktyce? No i słyszeliście o firmie www.gstpc.com ? Jest wiarygodna? Pozdrowienia! Kamila

Gość moniczqa
Moja mama korzystała kiedyś z czegoś takiego jak pracowała w niemczech (chodziło o załatwienie spraw z byłym pracodawcą). Ale nie wiem do końca czy to była ta firma czy inna. Generalnie to fajny pomysł jak ma się coś naprawdę istotnego do załatwienia. Do jakichś mało poważnych spraw uważam że to strata kasy...

Gość nic nie wysyłaj
taaak, będziesz we Francji, a połączą cię z tłumaczem rosyjskim :P Bo u nas jest porządek...

Gość bulabatka
Nie no to nie jest możliwe, bo mają różne numery telefonu dla każdego tłumacza :P http://gstpc.com/

Zawsze mi tego brakowało w trakcie takich wyjazdów. Chcesz poderwać jakiegoś latynoskiego przystojniaka i ni słowa... proszę proszę wystarczy zadzwonić ;-D

słyszałam o tej firmie ;-) mój chłopak jest tłumaczem przysięgłym i przeglądał ich ofertę ;-) dokładnie sprawdzają kwalifikacje potencjalnego tłumacza, sadzę, że zależy im na pełnym profesjonalizmie ;-) Teletłumacz czy coś takiego?

Gość Dominika78
Może słyszeliście o tym nowym portalu tłumaczeniowym Brillant Partner?