Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojny

Ciąża

Polecane posty

Gość niespokojny

Witam! Jestem chłopakiem , mam 16 lat i mam małe pytanko czy moja dziewczyna może być w ciąży jeśli : -była dni 3 po miesiączce -prezerwatywa nie pękła -14 dni po stosunku zrobiła sobie rano test ciążowy Quick Sue ( czy jakoś tak) Skąd moja wątpliwość . Otóż , podczas stosunku miałem wytrysk , lecz wstrzymałem go ( mięśniami Kegla) i nie było spermy ani nic . Po krótkim czasie , znów byłem gotowy do dalszego kochania się , lecz po chwili zauważyłem na prezerwatywie białą ciecz. Przerwaliśmy natychmiast stosunek , co by tam nie zaszkodzić. Czy to była sperma ? :( Rozmawiałem z przyjaciółką , która powiedziała mi że kobiety też mają soki . Dziś dziewczyna zrobiła test i wypadł negatywnie. Czy mogę być spokojny ?

Gość dziecko idz sie pod uczyc
troszke do szkoly a potem bierz sie za sexxxx

myślę że możesz być spokojny. jeśli nie chcecie wpaść polecam 2 metody zabezpieczeń np tabletki plus prezerwatywa. Jesteście młodzi musicie nabrać doświadczenia a tym czasem trzeba się dooobrze zabezpieczyć

Gość niespokojny
'troszke do szkoly a potem bierz sie za sexxxx' Nie takich odpowiedzi oczekiwałem odpowiedzi :/ Ja rozumiem , że jesteśmy jeszcze za młodzi, ale wspólnie z dziewczyną stwierdziliśmy , że jesteśmy na tyle dojrzali i gotowi aby zacząć współżyć :) Oczywiście to był mój błąd z tym wstrzymywaniem , na przyszłość będę ostrożniejszy .

Gość niespokojny
Sorry za powtórzenie , zgubiłem na chwilę wątek .