Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sensu totalnie

dlaczego facet docenia kobiete dopiero

Polecane posty

Gość bez sensu totalnie

gdy widzi, ze ją traci lub już stracil?

Gość bez sensu totalnie
?

Gość zuzannna25.
wydaje mi się że tak , po kolegach to widzę.Jak są z dziewczyną to im się wydaje że sa panami świata i mogą mieć każdą, a jak ich laska oleje to nagle król świata jest sam i żadna go nie chce i lata mijają wiec wiąże się z laską którą kiedyś nazywał 'pasztetem' i pełno jest takich hisotorii.

Zuzanna25 .. Mysle,ze tutaj autorce o cos innego chodzilo. Czemu sie staraja o wzgledy SWOJEJ kobiety dopiero wtedy kiedy czuja, ze jest cos nie tak. Jak juz sie od niego kobieta oddala etc. Ktos zna odpowiedz na to pytanie?

Gość bez sensu totalnie
Taka jedna, dokladnie o to mi chodzilo :) takie zachowanie jest strasznie meczace i wykanczajace psychicznie... :(

Moj jest inny! on jest przekonany, ze pomimo jestem na niego wsciekla i strasznie wkurzona to i tak mi przejdzie. Bo dotychczas tak bylo.. A ja za kazdym razem ulegalam bo kocham.. ale sadze, ze dlugo juz tak nie wytrzymam!! i ciekawa jestem czy wtedy zacznie dopiero mnie doceniac [A POWINNIEN] ! ale odnosnie moim wczesniejszym zaangazowan - to wlasnie tak bylo, starali sie jak juz odchodzilam, za pozno!!

Gość bez sensu totalnie
wiesz, u nas jest dokladnie to samo... ja moge sie drzec, robic awantury a on mi mowi: "tak KOchanie, oczywiscie, jak uwazasz. daj znac jak Ci przejdzie wtedy na spokojnie pogadamy". teraz wyjechal na pare dni ale jak wroci, zobaczy moja zmiane w zachowaniu. mysli, ze czekam na ten jego przyjazd a sie grubo myli i bede zimna jak lod. nie wiem skad mi to przyszlo ale mam naprawde dosc tego wszystkeigo