Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zimowaaa

Sylwester Ratunku !!

Polecane posty

Sylwester już za kilka dni, a ja kompletnie nie wiem co założyć. Idę do znajomych na domówkę, potem do klubu.. Co mogę założyc??

Gość afdeweq
ubranie

Gość Sloneczko2020
Właśnie wróciłam z zakupów. Ciesze sie że mam już to za sobą. Ja kupiłam sobie ładną czarną marynarkę z bufkami do tego zwykły biały top + ładne dopasowane jeansy + fajne botki na wysokim obcasie. Mogę coś doradzić ale to zależy gdzie wybierasz się na sylwestra. Bal? domówka?czy coś innego?

Gość Sloneczko2020
oj wybacz , nie przeczytałam uważnie że już napisałaś gdzie idziesz. To albo proponuje fajną dopasowaną sukienkę albo właśnie ubiór jaki ja mam :)

ja proponuje pogrzebać w szafie. na pewno znajdziesz w niej coś co będzie odpowiednie na sylwestra. nie musisz ubierać błyszczących, wydekoltowanych, krótkich czy wieczorowych ciuchów. wystarczy jeden ciekawy ciuch lub dodatek żeby nadać strojowi imprezowego charakteru. Sloneczko2020 podała świetny przykład ubiera zwykły top i dżinsy a żakiet z bufkami nadaje elegancki imprezowy charakter do tego botki na wysokim obcasie i wygląda ekstra. Masz jakiś ciuch/dodatek który chciałabyś założyć na sylwestra? powiedz co masz w szafie? pokombinujemy i wymyślimy jakąś fajną imprezową stylizacje:) wystarczy że połączysz coś inaczej dodasz fajne dodatki a ciuchy będą mieć drugie życie. rok temu wyciągam z szafy koszule w kratkę której nie miałam na sobie od 5 lat. dodałam spodnie z wysokim stanem, czerwone szpili i brązowa torebkę worek. wyglądałam modnie stylowo mimo że koszule kupiłam jeszcze jako nastolatka. Otwórz szafę i szukaj czegoś co przyciągnie twój wzrok.

myślałam o tunice w kolorze malin? fuksji ;p jakiś taki dziwny ;p Normalna materiałowa, do połowy łydki, na krótki rękaw, tyle, że na zasłonięty dekolt, ponieważ jest w typie golfu, tzn wiązana z tyłu na karku w kokardkę. i z tyłu na taką małą łęzkę na plecach. Tyle, że ona jest taka jakby skromna, nic świecącego itd. Zakładałam do niej zwykle czarny pasek, żeby podkreślić talię, czarne rajstopy i buty czarne, zakryte z przodu, z tyłu zapinane na suwak. I tak sobie myśle że do tego może mogłaby być mega błyszcząca torebka, dłygie błyszczące kolczyki w style łez, oczywiście czarne, żeby to wszystko ggrało, tylko będe znów miec problem z włosami, bo mam długie, a do tego by trzeba upiąc wysoko.. żeby nie przytłoczyć sylwetki. mam fotkie, ale nie wiem jak tu wkleic ;/

Gość najbardziej poyebana nazwa
jaką znam DOMÓWKA (!!!) Kto to wymyślił ?! jesssssssssuuuuussssss!:O

Gość teraz bardzo modne są
spodnie skóropodobne - w Terranova już od 59 zl, mozesz tez do kompletu kupić skórkowy gorsecik (super wyglada zalozony na bluzke z dlugimi rekawami).

Gość ja mysle ze
moze byc, ale to wszystko zalezy od tego jak ty w tym wygladasz wiec dobrze by bylo gdybys wrzucila tutaj swoje zdjecie w tym ubraniu, moze byc bez glowy lub z wymazana twarza :)

zimowaaa -> widzę tylko 2 fotki i jedną która chyba przedstawia ciebie w tunice. Nie musi być bardzo ozdobnie i błyszcząco. Ładnie wyglądasz w tej tunice masz wąską talie i figurę klepsydry. Pytanie masz inny pasek? on tutaj coś psuje. chyba nie gra mi okrągła klamra. Bardziej pasowała by według mnie jakiś gumowy zapinany jak ten: http://allegro.pl/h-m-czarny-pasek-z-cyrkoniami-rozmiar-s-i1379962568.html#gallery Jak wyglądają buty? jaki obcas? Jak pisałaś ozdobne kolczyki (nie koniecznie muszą być łezki) A włosy możesz upiąć luźno wsuwkami lub klamra. Takie luźne upięcia zawsze wyglądają dobrze.

Teraz już mam więcej fotek, bo wczoraj nie chciały się przesyłac ;/ I wstawiłam w jeszcze jednaj tunice, tyle że ta granatowa jest mega cienka, taka szmatka ;p Buty akurat chciałabym założyć te, ponieważ są troszkę grubsze, a do klubu jest spory kawałek drogi ;) noo i kiedyś juz miałam je na imprezie i są wygodne ;) Prosze o szczere opinie.. Niewiem, czy to nie za skromnie?

W obu wyglądasz dobrze. Mi bardziej podoba się granatowa bo ładnie opina ciało. Masz jakaś błyszczącą biżuterie? Dodaj długie błyszczące kolczyki a od razu będzie strojniej. Bransoletki/ broszkę/naszyjnik tylko nie obwieszaj się jak choinka max 2 rzeczy wystarczą. Nie przekonują mnie buty wybrałabym wyższe botki. Wcale nie za skromnie. Ja nie lubię błyskotek i nie zamierzam na sylwestra ubierać nic z cekinami czy brokatem. Prostota jest zawsze dobra jeśli dodasz biżuterie zdobną torebkę będzie ekstra. Możesz wpiąć w włosy jakieś ozdobne spinki lub klamry.

Gość karo_88
Świetna sukienka z Asos'a http://www.asos.com/Asos/Asos-Slash-Neck-Lace -Body-Con-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1434438&cid=8799&sh =0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black Plus do tego założyłabym jakieś ciekawe rajstopki typu http://www.knittex.pl/produkt ,21,240.html Plus czarna kopertówka i szpilki na niebotycznym obcasie klasyka jest zawsze w modzie

karo_88 -> nie żebym się czepiała ale jest 2 styczeń a ty odpowiadasz na wszelakie możliwe tematy o sylwestrze aby wetknąć reklamę knittex. przestań ok jak radzisz polecaj swoja firmę ok ale daj sobie spokój i nie odświeżaj każdego możliwego topiku. albo wybierz inne topiki bo kolejny sylwester dopiero za 12 miesięcy.