Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faefsfesfesfse

ktora sukienka najladniejsza?

Polecane posty

Gość kasskka
w zadnej z nich nie poszlabym na 100. Badz co badz to jednak bal, a nie dyskoteka

Gość faefsfesfesfse
to w jakiej bys poszla? od razu mowie, ze dluga u mnie odpada ze wzgledu na wzrost (160), tak samo jak atlas, czy satyna - wyglada tandetnie

Gość faefsfesfesfse

Gość kasskka
Gość kfc zamówie
to tylko sa albo do ziemi albo mini? wez do kolan i mniej obcisla

Gość faefsfesfesfse
nie chce do kolan, ani \niedajboze' za. jestem niska i niestety takie mnie skracaja a taka jak wyzej - z atlasu niestety kojarzy mi sie z rynkiem

Gość kasskka
Kraft_durch_Freude to niby jakie proponujesz?

Gość janka555
a mi sie podoba nr 1, i tylko ona wydaje mi sie ok na studniowke. Ta ktora ma Ania Mucha jest zbyt casual na taka impreze

Gość w zastępstwie germanotty
szóstka najlepsza i proszę bez dyskusji , moja opinia ucina wszelkie spekulacje

Gość kfc zamówie
jak chcesz tylko potem nie placz ze sie na ciebie gapia jak idiotka. a przy 160 mozna wygladac ladnie w dlugiej, dlaczego nie? przeciez to od fasonu zalezy a nie od dlugosc. no i nie ma czagos takiego w ogole jak wygladanie na nizsza badz wyzsza poprzez stroj :o no chyba, ze problemem sa nieproporcjonalnie chude karlicze nogi... to wtedy szukaj kiecki po prostu z wysokim stanem

mi podobnie jak autorce kojarzą się z rynkiem:) bez obrazy noo. te co autorka dała sa super. szczególnie ,że ja też mam 1, 60 i też pasują mi krótkie kiecki. wszystkie są super autorko , no oprócz tej z tym różowym:P ta już mi się kojarzy z małym dzieckiem:P

Gość ostatattttttania
ostatnia - 7 najladniejsza:)

Gość kfc zamówie
mialo byc krotkie, a nie chude

Gość faefsfesfesfse
w ogole chcialam uszyc u krawcowej, ale sporo z tym zachodu i bede szyc na wlasna, bo oryginal kosztuje kilkanascie tysiecy dolarow: http://www.voila.pl/173/gipkp/?1 (ta w srodku) a teraz chcialabym ladnie wygladac, ale zbytnio sie nie wyrozniac, bo to w koncu nie moja studniowka ;) i moc jeszcze kiedys zalozyc ta sukienke :P

Gość kfc zamówie
zrozum ze to sie nie nadaje na studniówke. to jest bal a nie dyskoteka. ja mialam studniowke swoja rok temu i jako osoba towarzyszaca 3 razy i na cala sale trafialy sie 2 blachary w mini.. zawsze jakas sie trafila, ale b. malo i zawsze wzbudzala sensacje :o glupia jestes i tyle

Gość faefsfesfesfse
kochana, istnieje cos takiego jak optyczne wrazenie. i to wlasnie przez stroj ;) w dlugiej zle bym sie czula i tyle. mam zgrabne nogi, wiec nie widze powodu, dla ktorego mialabym je zakrywac.

Gość faefsfesfesfse
no tak, krotka sukienka swiadczy o blacharstwie haha :D tym bardziej, ze w zadnej nie bedzie mi widac posladkow :D

Gość ostatattttttania
kfc nie badz zalosna. ze zalozenie krotszej nie znaczy, ze ktos jest blachara od razu! a ty pewnie taka zla bo masz krzywulce i w krotkiej bys beee wygladala i zazdroscisz!:P nic ci do tego kto jaka zaklada - krotka czy dluga w obydwoch mozna wygladac z klasa, czasy gdzie na studniowke wkladalo sie dlugasne czarne badz granatowe zaslony juz minely 🖐️

Gość jolaa777
nie chodzi o to czy sukienka jest krótka czy długa, moim zdaniem sedno w tkwi w tym zeby byla skromna. To w koncu impreza szkolna, sa nauczyciele i trzeba okazac im szacunek. Nie wypada wygladac zbyt wulgarnie, albo sexownie.

Gość kfc zamówie
ale to jest bal, a nie pokaz wdziękow. przyczepilas sie do okreslenia blahara.. ok no to dwie idiotki ktore ubraly mini i wzbudzaly kontrowersje. nie zapominaj ze tam tez sie bawia nauczyciele, ktorzy czesto sa staroswiedcy. zazdroscic nei mam czego. wyzsza jestem i sama chodze w takich kieckach, ale na dyskoteki :o pozatym jest zasada. albo sie odslania dekolt albo nogi... o ile taka rozbieranina ujdzie na dyskotece.. to nie na studniowce. do szkoly na lekcje nie wypada pojsc z golymi ramionami, dekoltem i nogami :o

Gość Niezapominajka2010
mi sie podoba 1 i 7

nie obraz sie ale te sukienki, ktore wkleilas nie nadaja sie na 100dniowke. No chyba ze ta ostatnia, ladna jest, ale pozostale to naprawde okropne sa ...studniowka to elegancka impreza i obowiazuje stroj galowy. Wiec jezlei mialabym isc w czyms co zaproponowalas to tylko w ostatniej sukience, bo mi sie podoba. Ja mam 158 cm i szlam w dlugiej sukni. Wygladalam super wiec nie wiem dlaczego Ty maja 160 cm nie mialabys isc w dlugiej, no moze sie po prostu zle w takiej cuzjesz. Ale pamietaj zeby ubrac sie elegancko a nie w jakas strasznie krotka mini czy ekstrawaganckie nie wiem co. Mysle, ze jezeli bys zalozyla sukienki ktore podalas - oprucz ostatniej- wszyscy gapiliby sie na ciebie z niesmakiem, a i chlopak z ktorym idziesz moglby sie glupio czuc ...

Boże przestańcie te sukienki od autorki są normalne . oprócz tej z różem. chce wyglądać ładnie , więc po co ma się oszpecać długą jak jej to nie pasuje.wiem coś o tym.

Gość kfc zamówie
i chyba mozna ubrac sukienke przed kolana, ktora jest zwiewna i luzna, a nie opiętą na całym ciele miniówke ledwo zakrywajaca dupe!

Gość ostatattttttania
staroświeccy, a nie staroświedcy :P krótsza też może być skromna, obudź się kfc!;]

Gość aha i achhhhh
Kassska dała fajne, twoje wszystkie okropne :o