Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coordiiina

Czy to normalne - prezent?

Polecane posty

Gość Coordiiina

Witajcie. CO byscie pomysleli gdyby facet mial zamiar PODAROWAC na urodziny swojej ex samochod warty 25 tys zlotych? Ja nie mam prawka jakby co.

Gość Coordiiina
facet chce dać swoje auto swojej ex bo kupuje sobie nowszy model mam prawo miec do niego o to pretensje mimo ze nie mam prawka?

Gość JaTuJestemSobą
Dobrze rozumiem? Twój facet chce dać samochód swojej byłej bo Ty nie masz prawka?

Gość niechcemisielogowac
hehehehehe jaki debil? i ty zkims takim jestes:p zabierrz go do psychologa- moze obcy czlowiek do niego przemowi- nie zartuje...

Gość Coordiiina
ponoc obiecal jej to jeszcze jak byli razem ze jak tylko kupi nowsze auto to tym ona bedzie jezdzila - ja to rozumiem ale nie sa juz razem a on twierdzi ze obiecal i ze ten samochod jej sie nalezy bo oni go razem kupili przeciez wiec pewnie jakbym miala prawko to i by mi go nie dal bo jej obiecal :o

Gość niechcemisielogowac
to ty idz daj dupy ex bo obiecałas!:| ale debil no sory ale takie cos jest niepojete

Gość Coordiiina
czyli slusznie mam prawo miec pretensje? on w swieta sobie zabral bigosu od niej i sie pewnie nim zajadal u siebie potem sluszalam jak z nia rozmawial przez telefon i dziekowal za pyszny bigos ze byl smaczny i o jakies ciasto sie pytal a jak moja mama mi dala bigosu i go poczestowalam to powiedzial ze woli taki bardziej kwasny (pewnie ona taki robi)

Gość niechcemisielogowac
jak mozesz byc czlowiek ktory nie skonczył z przeszloscia? pewnie dalaej ja kocha to po co sie wbijasz na 3go? daj spokoj nie mowie ze zex tzreba byc wrogami ale bez jaj ja bym poszla na kurs prawka i powiedziala ze chce auto;P i czekala na reakcje;p jak nie to niech wypierdala

Gość Coordiiina
to sie tak latwo mowi a prawka nie zrobie w miesiac a on auto chce dac pewnie na dniach jakos w dodatku juz z nia o tym rozmawial a ona taka wspaniala i skromna proponowala kase jakas za to a on nie przyjal :o co gorsza samochod zostaje na niego zarejestrowany bo (jego slowa): ONA ZNIZEK JESZCZE NIE DOSTANIE :(

Gość niechcemisielogowac
sama go tlumaczysz:D ja pierdole to po co pytasz o rade powiedz mu albo nie daje auta albo nie ch wypierdala ewentualnie wizyta u psychologa ktory moze mu troche do glowy wbije

Gość jenk
Facet zachowuje się w porządku -jeśli razem kupowali auto i ona miała jakiś swój wkład finansowy to jej się ono należy .Natomiast z tym bigosem i ciastem to kiepsko zachował się .Myślę ,że za wcześnie wkręciłaś się w ten związek

Gość Coordiiina
nie tlumacze wlasnie bo mi to nie pasuej jestem zazdrosna to fakt ale to ze razem go kupili za wspolne pieniadze nie znaczy ze teraz ma go dostac to mogla sie przy rozstaniu upomniec o swoja czesc pieniedzy ktore dala na auto a nie takie cos jak juz nie sa razem. Powinien sprzedac ten samochod a nie oddawac za darmo w dodatku swojej ex co sobie pomysla znajomi ze nic nie znacze dla niego bo tak to wyglada przeciez :o

Gość to uzależnienie jak
coś tu nie rozumiem....to teraz takie głupie laski jak ty chodzą po świecie?przyciągają cwanych krętaczy playbojów i potem jak blondynki pytają czy mogę mieć pretensje?????brak ci nie tylko inteligencji-każda normalna zareagowałaby odrzuceniem takiego ogiera,ale i zdrowego rozsądku-chyba ze to prowo nudziaro

Gość Coordiiina
nie czy moge a czy mam prawo miec pretensje bo niby jej obiecal chcialam poznac obiektywna opinie on twierdzi ze przesadzam

Gość te coca cola
normalne, jak widać jesteś tylko jego zapchajdziurą

Gość O rany a co za problem
sprzedac auto i oddac bylej polowe kwoty?

Gość erererrt
NIE TO NIE JEST NORMALNE!!! MAM NADZIEJE ZE TO PROWO I DOBRZE O TYM WIESZ. Chyba cię powalilo ze na to pozwalasz!!!! nawet jelsi kupowali razem to powinen byl sie dawno z nia za niego rozliczyc albo teraz niech kase odda a nie samochod. zreszta z tym bigosem to tez przegiecie. dlaczego ty na to pozwalasz? po ile wy macie lat?

Gość Coordiiina
nie wiem czemu tak naskakujecie mi jest po prostu glupio i wstyd robic jakies sceny byc moze bezpodstawne i dlatego wolalam spytac na forum anonimowo aby moc poznac obiektywne oceny. Moze i jestem wg was dziwna ale glupio mi jest sie przypierdzielac do niego o cos co mial ustalone jeszcze hen hen przede mna w dodatku bardzo krotko sie spotykamy nie jestesmy do konca para i z tej racji wlasnie uwazam ze nie wypada. skoro mialam jednak watpliwosci przez moja zazdrosc o ex to spytalam. CO ja powinnam teraz robic zeby nie wyjsc na zolze ale zeby tez przestal z ta ex? Z tym sprzedaniem auta to dobry pomysl wg mnie jednak nie sadze aby on wiele dobrego o tym sadzil powiedzial, ze jak kupi sobie autko to ze starym nie bedzie problemu bo podaruje je X (jej imie) bo ona potrzebuje samochod.

Gość Coordiiina
teraz kupil nowsze auto i powiedzial: jak myslisz mam do niej pojsc z kluczykami i zrobic niespodzianke czy poczekac do jej urodzin i dac jako prezent? :o przykro mi sie zrobilo po prostu.... w dodatku juz jej o tym powiedzial, ze zamierza jej go dac na dniach wiec jak teraz wyskocze zeby tego nie robil to bedzie wiedziala ze to przeze mnie i wyjde na zazdrosna zolze :(