Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój syn wrócił pijany do domu!

Mój syn wrócił pijany do domu!!!

Polecane posty

Ma 22 lata! Właśnie wrócił do domu, czuć od niego alkohol, twierdzi że wypił tylko piwo a ojciec nic nie reaguje, mówi że to dorosły człowiek i wolno mu. DO cholery, to jest nasz syn i nie mogę patrzeć bezczynnie jak niszczy sobie życie i stacza się na dno! Na szczęście to dopiero początek, nigdy wcześniej nie wracał do domu pijany! Nie wiem co mu odbiło, to pewnie przez kolegów, w domu dajemy mu dobry przykład, mąż i ja nie pijemy żadnego alkoholu, nigdy, odkąd się syn narodził. Myślicie że to mogło przejść z genów ojca? Zanim się narodził to mąż dużo pił! W każdy piątek wypijał jedno piwo przed telewizorem. Zagroziłam rozwodem, że nie będę z dzieckiem żyć z alkoholikiem to dopiero przestał pić. Myślicie że mój syn jest DDA? Że urodził się uzależniony od alkoholu? Co ja mam robić?

wszedł do sracza i sika na siedząco

chyba skoczę do monopolki i razem się napijemy:classic_cool:

Gość katia255
hej spokojnie... przeciez 22latek to juz facet dorosly. jesli to jego pierwszy raz, nie rob afery. sama piszesz ze nigdy tak nie robil. to nic zlego, ze cos wypil i przyszedl troche zawiany do domu. jak sytuaja sie sie powtorzy, nie rob mu wyrzutow. co Ty nie chodzilas nigdy na imprezy? jesli to dobry chlopak i masz znim jakis dobry kontakt to chyba wiesz, czy mozesz mu ufac.

Gość Fanka__Tolkiena
prowokacja 🖐️

Gość kilingradzka
jedno piwo babo nie zasraj się ;/

Gość bvcmcmng
boże jak bym słyszała swoją matkę, brat wypił coś ma 20lat, matka już poradni AA szukała,

Gość To SKANDAL hihahihaha
TO SKANDAL wywal go z domu

Gość niechcemisielogowac
najslabsze prowo dzisiejszego dnia

uważam, że troszeczke Pani przesadza, z całym szacunkiem ale syn ma 22 lata, dawno przekroczył próg pełnoletności. rozumiem, że to ciężkie pierwszy raz zobaczyć syna w takim stanie ale mnóstwo dzieciaków jeszcze przed 18 rokiem życia wraca co tydzien do domu w stanie okropnym. imprezy, towarzystwo, dziecko chce sie zabawic, chce doznac innego zycia, sprobowac czegos innego, oderwac sie od przyjemnosci. Pani powinna sie cieszyc, ze nigdy wczesniej to sie nie zdarzylo! to znaczy, ze Panski syn jest porzadny i ze w tym wieku jakim jest przyszedl pijany to calkowicie normalne. prosze nie przesadzac i postarac sie go zrozumiec, pozdrawiam :)

Gość koniecznie zadzwoń na
milicje i oddaj go na wytrzeźwiałke! to jest skandal! nie pozwól na to żeby syn przychodził do domu pijany

Gość Weronika169
Nikula, z całym szacunkiem, ale jeśli rodzice mają syna na utrzymaniu, ma obiadek pod nos i dach nad głową, to powinien dostosować się do warunków rodziców, którzy powinni je postawić już dawno. Jeśli tak bardzo chłopak chce szaleć i jest "dorosły", ponieważ "przekroczył próg pełnoletności" to co on jeszcze robi na garnuszku rodziców? Jak taki dorosły to proszę na stancję i niech się stacza dalej.