Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Świat jest nie sprawiediwy.Nie ma równourawnienia w dziedzinie seksu

Polecane posty

To jest nie sprawiedliwe.Dziewczyny robią licytację swojego dziewictwa.Dostają za nie ogromne sumy.A faceci nawet prawictwa za darmo nie mogą stracić.A żeby je stracić to muszą jeszcze płacić.Gdyby dać takie ogłoszenie że "Prawik za darmo odda kobiecie swoje prawictwo" to pewnie i tak żadna by się nie zgłosiła.I to jest równouprawnienie?To jest niesprawiedliwość,czemu my mamy zawsze gorzej z seksem niż kobiety?

Gość Wróż Anatol (3.66/min)
bo męski świat odchodzi do lamusa

Szkaradny nie jestem.Ale też nie chce 40+.Maksymalnie to taka do 40,a najlepiej do 35

Gość cxfcfvgbvgh
a to ze faceci moga miec ile chca a kobiety nie - jest niby sprawiedliwe ??

Gość BUHAHAHAHAHAHAHAH
BAGNO WONT Z FORUM DOPOKI SIE NIE ROZPRAWICZYSZ KMIOCIE

cxfcfvgbvgh-Z tego co wiem to facet może mieć tylko jedną żonę a kobieta tylko jednego męża.Ilość kochanek dla obojga płci jest nieograniczona.Prawo nie zakazuje posiadanie dowolnej liczby kochanek i kochanków.

Gość ANAL izator
ale po części masz racje Kobiety mają dużo ułatwień w życiu, a jeszcze narzekają. Nawet pensje się zrównały a dalej narzekają... popatrzmy Kobieta Może za darmo mieć sex, kiedy tylko chce wystarczy że wejdzie na czata i za 8 sekund ma 20 propozycji od 15 do 80 latka. Kobieta za darmo wchodzi do clubów albo za pół darmo. Kobieta zawsze prosząc o pomoc ją otrzyma. Nie chcąc pracować, zawsze może przejść na kurewestwo i żyć "godnie i szczęśliwie". Kobieta może wymagać od faceta aby więcej pracował i zarabiał. A facet może jedno wielkie gówno.

ANAL izator-Niestety taka prawda.Ale należy też napisać o minusach.To kobieta ma okres.To kobieta rodzi.To kobieta jest częściej oszukiwana i zdradzana przez faceta.To na kobietę krzyczą"puszczalska itp".To kobieta jest wstydliwsza bo musi dbać o pozory.To kobieta szybciej się starzeje i traci na atrakcyjności.To kobieta ma szereg niewygodnych i nie praktycznych ciuchów.To kobieta zazwyczaj ma długie włosy i mnóstwo pielegnacji z nimi.Bądzmy obiektywni.Ale i tak ma o niebo lepiej od faceta.

Gość ojej biedne bagienko
ale słuchaj, w dzisiejszym świecie bez problemu zmienisz sobie płeć! i nie będziesz miał ani okresu, ani nie będziesz rodzić-same przywileje za to!

ojej biedne bagienko-Nie mogę,bo za bardzo bym się podniecał na swojej cipce i swoich cycuszkach.

Gość ANAL izator
ahahahhahahhahhaahahaha Kobiety zdradzają równie często jak faceci, a teraz to nawet i więcej. Kobieta bardziej wstydliwa, dbac o pozory? Ile ty masz lat chłopie? Mamy rok 2011. Teraz kobieta może chlać, cpać, srać po klatkach, rzygać i tak znajdzie się ktoś kto ją wydupczy. Kobieta szybciej się starzeje? A faceci się nie starzeją? Zaróno jak facet tak jak i kobieta dba o siebie to na ługo będą mogli dupczyć, tyle że kobieta nawet jako 50 latka będzie miała więcej dupczenia, na pewno taniej. A te ciuchy to próbowałeś zakłądać, że wiesz że są nie wygodne :D:D::D:D Kobiety po 25 roku zycia raczej ścinają włosy. Jestem obiektywny, kobiety mają za dobrze a jeszcze narzekają. Dzieci??? I co z tego urodzi i może oddać do domu dziecka, też mi minus :/ Facet jak zadupczi i zapłodni to musi płacić alimenty i często sądy dają koebietą prawa do dziecka, nawet jak matka to dupodajka i ćpunka.

Gość a co najwazniejsze może
przeżywać wielokrotne orgazmy, a facet, raz się spuści i może trzepać konia aż mu spuchnie a orgazmu nie uświadczy tylko mu fiut sflaczeje i boli.

Też racja.A kobiety w dodatku odmawiają często seksu.Prawo trzeba zmienić.kobieta powinna nikomu nie odmawiać seksu,właśnie za te przywileje które ma:-P

Gość ANAL izator
eee tam ty też pierdolisz. Sexu ja mam już za dużo Ale kobieta nie powinna być taką jędzą i tak narzekać, że jej tak źle.

...aaa-A poczytaj ile mają kochanek,Na wszystkie sił nie starcza.Komuś odmówić trzeba:-P

Raczej mam na myśli tych, którym się nie chce sexu uprawiać z lenistwa niż z powodu ilości kochanek