Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16-letni szczęśliwy tatuś

mamy 16lat i zostaniemy rodzicami

Polecane posty

Gość 16-letni szczęśliwy tatuś

Ja i moja dziewczyna mamy 16lat. Za 5miesięcy zostaniemy rodzicami. Zarówno moja mama(mieszkam tylko z mamą), jak i jej rodzice byli zaskoczeni ciążą, ale cieszą się, że zostaną dziadkami. Jutro moja dziewczyna się do mnie wprowadza. Gdy skończymy 18lat, weźmiemy ślub. Jesteśmy szczęśliwi takim obrotem sprawy, bo trochę się baliśmy. Znajomi zazdroszczą nam takiej sytuacji, a Wy pewnie nawet w nią nie uwierzycie, ale muszę się podzielić moim szczęściem.

Gość fredyfredy
faktycznie jest czego zazdrościć, nieprzespanych nocy, braku czasu i kasy dla siebie, "zabranej" młodości, aż skakać z radości się chce na myśl o waszej sytuacji:)

Gość ..NATALA..
Gratuluję głupku!!!!!!!!!!!!!

"faktycznie jest czego zazdrościć, nieprzespanych nocy , braku czasu i kasy dla siebie, "zabranej" młodości, aż skakać z radości się chce na myśl o waszej sytuacji" A co mają robić? Mają teraz płakać? Teraz to pozostaje tylko się cieszyć :) Gratulacje!

Gość głupich siać nie trzeba
rosną sami jak chwasty :(

Gość teska44
no i po co znów obrażacie faceta gdyby napisał ze jego dziewczyna to musi usunąć byscie go wyzwali od najgorszych a tu chcą życ normalnie to tez żle? ludzie

Gość he nic niewiedzaca;)
ej noo gratulacje!!;*:* powodzenia:) i wez napisz czasem :) pozdrowienia dla dziewczyny!! zeby zdrowe było!!:)