Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaZG

chcę schudnąć 20 kg

Polecane posty

Gość ankaZG

Hej dziewczyny :) Chciałam się wyżalić, kiedyś ważyłam 68 kg teraz 89 ;((( od dziś zaczęłam się odchudzać kto chce się przyłączyć? Mój mąż też się zadeklarował że będzie razem ze mną :) mam orbitreka. Jutro zaczynam ćwiczyć od samego rana i do tego brzuszki. Oczywiscie dieta: zero słodyczy i napojów gazowanych, zero fast-foodów :) kto się przyłączy? Zawsze będzie raźniej

Gość la_seczka
współczuje Ci.. ja waże 48 kg, przy wzroście 165. troszke niedowaga, ale nie mam kosci na wierzchu- wręcz przeciwnie- wszystko na swoim miejscu ;) powodzenia.

Gość brzoskwinka987654
ja sie przylaczam, od jutra ;d kiedys wazylam 42 a teraz 53 ;/ wiec tak samo jak ty chce schudnac do poprzedniej wagi, razem zawsze razniej wiec jak cos to tutaj nasze osiagniecia co ty na to?

Gość trzydwajedenstart
nie za pomnij jeszcze: zero ziemniaków i zero chleba! do tego zażywaj jeszcze chrom na przyspieszenie metabolizmu. nie jest też przynajmniej 3 h przed snem. no i jedz mniejszy obiad, zeby w środku dnia nie zwalniać metabolizmu.

Gość ankaZG
no tak masz rację zero ziemniaków i pieczywa :) z tym chromem to dobry pomysł :) dziekuje za rady

Gość jowita z lublina
ja chce schudnac znacznie wiecej bo jakies 70, nie wiem jak tego dokonam, pomocy!

Gość Marta9002
Jowita, najlepiej udaj się do dietetyka on ci ustali cały plan odchudzania.

Gość z własnego doświadczenia
nie jeść słodyczy, ja nie jadłam słodyczy kope czasu i żadnych fast foodów no i trzymałam wage mimo że zdarzało mi się jeść nawet o północy teraz znów zaczełam jeść słodycze no i cóż 3 kg plus! więc to wina słodkości

A może Dukan ja schudłam już 17 kg, badania lepsze niż przed dietą jak przestrzegasz ściśle zasad i nie masz chorych nerek lub wątroby to polecam. Czuję się teraz o niebo lepiej ze sobą i tobie też tego życzę.

Gość M.Kolas
Ja schudłam na ziołach tybetańskich puki co 17kg w ciągu 5 miesięcy. Kuracja trwa dalej zobaczymy cel 27 kg.

Gość OdchudzamSięZGłową
ankaeni a stosowałaś ten produkt? bo jak dla mnie to jest oszustwo! ja też potrafię wciągnąć brzuch do zdjęcia... i jak w przypadku Pani która miała 4 zdjęcia robić je z coraz większej odległości a dla lepszego efektu włożyć czarną o jeden rozmiar większą bieliznę i woila! efekt -10 kg murowany.... Kosztuje to zapewne górę pieniędzy... i jest zwykłym oszustwem.

Gość rolta
10 kg w 5 tygodni to można schudnąć ograniczając słodkości i stosując metodę godzina ruchu dziennie... i nie mówię tu o bieganiu czy katorżniczych ćwiczeniach...godzina szybszego spaceru wystarczy. i zero słodkich gazowanych napojów! ;) naprawdę się da;)

Gość Cathalea999
Ja od sierpnia schudlam 13 kg a ze slodyczy zrezygnowac nie umiem. Zrezygnowalam z napojow, fastfood, smazonego nie jem w ogole. Slodycze jem 3 razy w tyg. Staram sie nie jesc po 18 i nie przekraczac 1000 kcal do tego godz spaceru dziennie i efekt murowanu