Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana17

Jak mam się teraz zachować???:(

Polecane posty

Kompletnie nie wiem jak mam na to zareagować. No więc opiszę wpierw sytuację. Rok temu mój facet bardzo mnie skrzywdził, okłamywał itd. Po rocznej przerwie wrócił na kolanach, zrozumiał błąd. Od tego czasu znów się spotykamy{około 2miesiące}- jest lepiej, On jest inny, zachowuje się zupełnie inaczej- lepiej. Dziś się troszkę pokłóciliśmy ale o nic szczególnego. Ja mu nie ufam na dzień dzisiejszy i potrzebuje więcej czasu na to. Uzgodniliśmy, że będzie zawsze telefon nosił przy sobie i będzie się odzywał co jakiś czas bo ja się martwię, ciągle muszę wiedzieć gdzie jest, co robi. To przez ten brak zaufania:( ale od godziny 16 telefon milczy, nie dzwoni, nie piszę a ja się zamartwiam, że znów mnie okłamuje, że pojechał do innej itd itp. Odchodzę od zmysłów. Zupełnie nie wiem co mam mu powiedzieć jak już się odezwie... Chciałabym wreszcie żeby zrozumiał... Co mam zrobić, jak mu przetłumaczyć do rozsądku, nie ma sensu robić awantury.... mam dość... płakać mi się chce...

Zostaw go, jesli tak robił, tak będzie robił dalej a Ty się bedziesz tylko zadręcZać.

"ciągle muszę wiedzieć gdzie jest, co robi. To przez ten brak zaufania" tym zachowaniem męczysz siebie i jego, ten zwiazek nie ma sensu, utraconego zaufania nie da sie odbudowac

Jeśli już to męczę tylko siebie bo jemu nie robię awantur z tego powodu. Do dziś nie było takiej sytuacji... Kocham Go i chciałbym jakoś przemówić mu do rozsądku. On ponoć też Kocha...

Nie chcę się rozstawać:(... co mam w takiej sytuacji zrobić, awanturę? Myślę, że to bez sensu. Jak do Niego przemówić???