Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_angie

Jesteście zadowoleni z Waszych prezentów gwaizdkowych?

Polecane posty

U mnie jak zwykle nietrafiony przez rodzinę......sama się postarałam a w zamian dostałam lipę.... A jak u Was?

Gość erererrt
a skad wiesz ze sie postaralas? bo ty uwazasz ze kupilas cos super? a jelsi rodzince sie nie podoba? a nie powiedziewli ci tego by ci nie sprawiac przykrosci? w koncu ty chyba im nie dalas do zrozumienia ze nie trafili w prezent? czy dalas? ehh.. myslisz od razu ze ty kupilas super rzeczy bo ci sie podobaja. ehh. dziecko.

Gość limfa12
ja tez sie staralam, a moja siostra z mezem zabrali prezenty, powiedzieli dziekuje i nawet glupiej czekolady nie dali :/

Gość erererrt
o matko a ustatlane bylo ze wszyscy wszytskim kupuja? moze nie wiedzieli ze maja wszytskim kupowac a ty sie rzucilas to masz.

Gość limfa12
chociaz na reszte rodziny nie moge narzekać, bo kupili mi to co chcialam ale szkoda mi bylo kasy albo ofiarowali kasę/bony zakupowe. tylko siostra zawaliła... najlepsze jest to, ze cala rodzina zrobila prezenty dla niej, a ona nikomu nic...

Gość limfa12
od wielu lat jest ustalone ze kazdy kazdemu kupuje prezent ( jest nas 6 osób na wigiliii). jezeli nie ma kasy to moze cos zrobić własnorecznie.

moje przynajmniej były przydatne i trafiłam na bank:) a ja dostałam 3 rok z rzędu to samoi rzucę w kat i będzie lezało. a uzgodnione było, ze kupujemy sobie upominki....

Gość limfa12
a co dostalaś?

Gość erererrt
"angie_angie moje przynajmniej były przydatne i trafiłam na bank" piperzysz glupoty! zaloze sie o stowe ze nie byly a rodzinka tylko tak powiedziala by nie sprawic ci pryzkrosci. jejku jacy ludzie sa naiwni. taaa twoje byly supeeeer trafione:) jasne.

Gość ....ggg....
Od rodziny niestety nie. Ale od mojego ukochanego dostałam fajny prezent :)

Gość z obecnoscia Szymona w
angie napisz w koncu co dostalas

3 rok z kolei dostałm pościel.....moge sklep z tym otworzyć . Po co mi tyle poscieli juz lepiej jak bym balsam do ciała chociazby dostała albo coś co moge zuzyc, a nie rzucić w kat:) a moze komuś sprzedać:P

Gość Viola 22
oczywiscie ze jestem zadowolona z prezentu od mojego miska dostałam tv lcd 50 cali led samsung serii 7 jestem wniebowzieta

Gość a ja dostalam
700 funtow i mam sobie sama kupic