Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellocassie

CO ZE MNA JEST NIE TAK? DLACZEGO GO NIE DOCENIAM?

Polecane posty

Gość hellocassie

o co to chodzi, co ze mna jest nie tak, dlaczego nie doceniam swojego faceta? teraz tak sie mowi, ze ciezko o porzadnego, a moj jest wierny, kochany, opiekunczy, nie widzi swiata poza mna, sle mi slodkie smsy od roku codziennie, jeszcze mu sie nie znudzilo, zrobilby dla mnie wszystko abym byla szczesliwa, pije okazyjnie, nie pali, pochodzi z dobrej rodziny jest bardzo opiekunczy a mnie to czasami strasznie wkurza! wiem, ze tak powinno byc ale mnie jakos ciagnie do drani. jakby mnie odepchnal to bym za nim szalala i robila dla niego wszystko zeby mnie przytulil a tak to nie moge bo caly czas on sie stara a ja to olewam. nigdy nie na powaznie nie obrazi, czasami jest zly to zaraz mu przechodzi CO JEST ZE MNA NIE TAK ze nie doceniam tak cudownego faceta?! dochodze do wniosku ze chyba bardziej bym go kochala i docenila jakby mnie lał, musialabym sie starać. pomocy nie wiem co ze mna jest nie tak i co moge zaradzic:(

Gość moze po prostu
to nie jest milosc z twej strony..

Gość hellocassie
hmmm wydaje mi sie ze go kocham bo jak kiedys z nim zerwalam to dziwnie mi bylo bez niego i jednak sama do niego wrocilam, brakowalo mi go ale mimo to nadal nie potrafie go docenic...

Gość hhioplknjkl;
może seksu brak :P

Gość Daanan
Jesteś całkowicie normalną kobietą, a więc czujesz pociąg do drani, tacy mili faceci wydają się niemęscy i tylko drażnią. Nie dają emocji, są zwyczajnie nudni.

Dziewczyno ... To jest tylko Twój wybór. Dużo facetów tego nie rozumie... Myślą, że kobiety chcą być kochane i uwielbiane ale tak do końca nie jest. Potrzebujesz emocji, wydajesz się być uzależniona od emocji. Pomyśl o tym jak się przy nim czujesz. Czy czujesz się szczęśliwa? Sam spotykałem się kiedyś z kobietą, która była super nudna. Sam mam temperament i potrzebuję spotykać się z kobietą pełną życia. Też mi jej brakowało jak z nią zerwałem. Ale wiem, że byłoby to samo gdyby się z nią znowu związał. Mimo to, że tego chciałem. Po prostu musisz spojrzeć jemu w oczy i zapytać się czy z tym facetem wiążesz jakieś dalsze plany i czy czujesz się przy nim szczęśliwa.

Gość miszcz55
Niech zgadnę - twój ojciec jest alkoholikiem? :|

Gość h64j46j46
napewno go nie kochasz;) zostaw go i daj jakies namiary na niego:P gg cokolwiek:) szukam takiego mezczyzny od lat bezskutecznie na pewno docenie:)

Gość Klementynka.
miszcz - dlaczego sądzisz, że ojciec autorki jest alkoholikiem?

Gość h64j46j46
bo to typowe zachowane corek alkocholików facet ma dostarczac wrazen jak tatus =bicie -picie -awantury mile widziane wiem bo sama jestem dda :/ i dlatego dobry mezczyzna jest w cenie bo sama zle wybieram swoich facetow :/ nieswiadomie

Gość xowa
miszcz'u ma rację bo też tak mam ;p

Gość gość
I to jest jasny dowód na to że kobiety nie potrafią kochać, nie znają pojęcia miłość... dla nich liczą się tylko prymitywne emocje, facet może je katować, znęcać się nad nimi, zdradzać, poniżać i takich emocji im właśnie brakuje. Kobieta ma w sobie gen uległości i służalczości, tak samo jak murzyn.

Gość gość
Polecam wizytę u dobrego psychiatry.

Gość gość
Bo się zachowuje jak pi/pa nie facet. Zdecydowanie przeslodził.