Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjj_jjj

Pytanie do tych co maja tel w sieci Play

Polecane posty

Gość jjj_jjj

Mam pytanie, czy jak dzwonie z innej sieci do kogos, kto ma nr w Play i slysze komunikat, zeten nr jest zajety, to czy po zakonczeniu swojej rozmowy dostanie ta osoba informacje, ze ktos probowal sie z nia polaczyc?

Gość fohohhfhfhfhfhfhfhfh
a nie gada ci tak: numer zajety mozesz pozostawic krotka, bezplatna wiadomosc sms: o tresci oddzwon wcisnij 1 o tresci ogarnij sie wcisnij 2 o tresci kocham cie wcisnij 3 i tak dalej... jak do mnie dzwonia to tak jest. tez mam play od niedawna.. i sie zastanawiam czy ja za to nie place, bo nie wiem :o

Gość jjj_jjj
No wlasnie zaczelo cos gadac ze zajety i sie rozlaczylam :P Wiec nie dostajesz info o tym ze ktos probowal sie z toba polaczyc? Oprocz tych smsow, ktore jednak sa wysylane na moje (osoby probujacej sie dozdzownic) zyczenie.

no to sie nie rozlaczaj.. i wyslij ten bezplatny sms.. ja takie dostaje

Gość a ja mam tak ustawiony
jesli będe z kimś rozmawiala a ty zadzwonisz do mnie,to odniesiesz wrażenie ,ze nie odbieram telefonu po chwili wlączy się poczta i możesz zostawic wiadomość my Polacy mamy wielkie opory zostawiania wiadomości na poczcie,powiedzcie mi dlaczego? w czym problem? poczta jest od tego

Gość jjj_jjj
No wiem ze glupio zrobilam rozlaczajac sie ale nie chce drugi raz dzwonic zeby nie wyjsc na nachalna. Cholerka, cos dlugo rozmawia :p

Gość jjj_jjj
Nie no tu byl ten tekst co pisal fohoho A co do poczty to kiedys zostawialam wiadomosci, a i tak nie byly odsluchiwane przez drugie strony. Wiec po co tracic czas na to, skoro predzej czlowiek w koncu sie dodzwoni? :P

Gość a ja mam tak ustawiony
zawsze odsluchuję pocztę,po to ona jest nigdy nie wyzdzwaniam do ludzi po kilka razy;dzwonie raz i albo się łączę,albo zostawiam wiadomość cenię swój czas i biorę pod uwagę innych,ze mogą być zajęci w tym momencie poczta w Play jest bezpłatna,więc po co utrudniać sobie życie-nic nie kosztuje

po to ze ja za to place. wkurza mnie jak ktos mnie nacina na poczte :o ale mniejsza.. a do autorki.. jak nie zostawisz tej krotkiej wiadomosci sms to ta osoba nie bedzie wiedziala ze dzwonisz. wlasnie sprawdzialm. dzwonilam z innego tel i nic mi nie przyszlo. dopiero jak sie zaczeka i wysle wiadomosc o ktorej mowi potem ta babka w tel. pzdr 🖐️

Gość ale myślenie
nacina cię na pocztę! co za idiotyzmy?

Gość jjj_jjj
Dzieki, ale az boje sie dzwonic bo wyjdzie ze gada z kims juz ponad godzine :o No chyba nie z mama...