Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belucci 0987654321

Do doświadczonych:)

Polecane posty

Gość rdrvytrdfubtfuygniygihujhjjmk
up

Zerwij z nim kontakt. Tylko wtedy okaże się czy on tęskni, czy kocha itp. Coś mu się w głowie pomieszało, ale musi się obudzić i przekonać na kim, na czym mu w życiu zależy. Może powiedz mu, że skoro nie jesteście razem, to kontakt należy zerwać i tyle, bo to niezdrowe. Na pewno Cię to zaboli, ale przekonasz się co tak naprawdę w tym facecie "siedzi". A...hmmm, hmmm, czy jak się widujecie, to kochacie się? Mam nadzieję, że nie jestem zbyt wścibska. Powodzenia.

Gość likeacandle
moim zdaniem pogrywa sobie tylko. do czasu aż znajdzie inną. przeszłam przez to samo. zawracał mi doope, bawił się uczuciami, to jest milion razy gorsze niż zerwanie i zakończenie stanowcze tego co nie grało. rozumiem że go kochasz, ale on się bawi. gdyby kochał ciebie tak jak ty jego -nie pozwoliłby ci odejść. nie mógłby myśleć o tym że możesz być z INNYM. spróbuj złapać dystans. jeśli np zadzwoni i powie że chce się spotkać powiedz że już masz plany. nie bądź na jego zawołanie. jeśli poczuje że może cię faktycznie stracić, może określi się jednoznacznie. takie 'pozwalanie' mu na pieszczoty i pocałunki tylko utwierdza go w przekonaniu że ty i tak czekasz. i jeśli tylko kiwnie palcem -jesteś jego. pisze na podstawie tego co sama doświadczyłam. odsuń się od niego -może sią zreflektuje. a może nie i w końcu przestaniesz być jego zabawką. takie gierki niszczą psychikę potwornie. jemu jest wygodnie, czuje się pewnie i nie myśl o tym że niszczy Ciebie. im dłużej pozwolisz mu to ciągnąć tym trudniej będzie ci się podnieść po ostatecznym zerwaniu kontaktu. życzę siły, kochana. :)

Ee zwykly kreciel z niego.. lubi dawac nadzieje itp. jak mowi ze nie kocha a mowi misiu to sam nie wie czego chce, a jak ty temu nie zaprzeczasz to on czuje ze w kazdej chwili moze do ciebie wrocic. powiedz mu ze juz nic do siebie nie czujecie wiec nie ma zadnych skarbkow i zobacz jak zareaguje badz stanowcza niech chlopaki przestana sie bawic dziewczynami