Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Tasmanowa

czy jest tu ktoś kto zna się na robieniu tipsów??

Polecane posty

hej dziewczyny potrzebuję pomocy Chciałabym się dowiedzieć wszystkiego na temat robienia tipsów.Chciałabym zadać również kilka pytań ,które mogą wam wydać sie głupkowate ,ale dla mnie ważne a nic a nic sie narazie na tym nie znam pomoże ktos??

wię c tak :) Chodzi mi o ten żel:Żel budujący-przeźroczysty 5ml Żel ten odznacza sie wyjątkową przyczepnością i długotrwałością. Żel jest bezkwasowy i dlatego może być również używany do wrażliwych paznokci. Samopoziomujący żel o średniej konsystencji. Po utwardzeniu żel odznacza się wysokim połyskiem. Żel może być nakładany na naturalne paznokcie lub tipsy. Zawiera kompleks witaminowy i calcium. Rozumiem ,że ten żel jest tym żelem ,który nakładam na tipsa,a ten żel do czego będzie mi służył?? Żel zabezpieczający (nabłyszczający Do perfekcyjnego zakończenia modelażu. Rzadkiej konsystencji żel zabezpieczający o wysokim połysku. Zabezpiecza paznokcie przed uszkodzeniami Czy mam go nakładać na ten pierwszy?? Jeżeli głupie pytania to sorki ,ale narazie się wogóle na tym nie znam:)

aha i jeszcze jedno pytanie mam narazie takie przybory co jeszcze będzie mi potrzebne??: 1.Tunelową lampę uv z 4 świetlówkami 2.Żel french-white 5ml 3.Żel budujący-przeźroczysty 5ml 4.Żel zabezpieczający (nabłyszczający) 5ml 5. Cleaner 100ml 6.Tipsy naturalne 100szt 7.Klej do tipsów 3gr 8.Obcinacz do tipsów 9.Pilniki banany 10.Pilniki proste 11.Profesjonalny pędzelek do żelu 12.Patyczki z drzewa różanego 13.Blok polerski 14.Waciki bezpyłkowe