Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddffsddsd

oszukala mnie ze nie robila wczesniej lodow

Polecane posty

Gość sddffsddsd

jestem z dziewczyna 8 miesiecy. gdy byly pytania o przeszlosc to na poczatku przyznala sie, ze robila lody. teraz po 8 miesiacach probowala mi wmowic, ze bylem tym pierwszym. ze to mi robila jako pierwszemu. mowila prosto w oczy, tak szczerze, zapewniala. jednak prawda jest inna, bo ja pamietam co na samym poczatku mowila. zgnoilem ja. co wy byscie zrobili na moim miejscu. nadmieniam ze zarzekala sie ze ja bylem pierwszy jeszcze napisalem smsa 'ze jestem dumny' a ona 'ja mysle ze jestes dumny :*" przykre.. ;/ oszustka

Gość gieercha
no nie można jej ufać, ja bym się jej brzydziła. kłamczuszka!!

Gość no to fajnie masz
nawet nie wiesz jaka to tragedia spotykac sie z taka 'niedoswiadczona'. wszystko jej trzeba pokazywac, tlumaczyc - byc cierpliwym ja tam wole takie doswiadczone co juz wiedza co i jak

Gość sddffsddsd
a ja nie. mam jej zazłe ze brala innemu do ust. zawsze chcialem miec dziewice i byc pierwszym. moze ja juz przecholowalem bo swoje przezylem i seks z dziewczyna o malym doswiadczeniu nie uwazalbym za cos fajnego, ale kurwa po pierwsze nie klamie sie o takich rzeczach.

Gość plepleple
oj , tam , kto teraz właściwie robi lody ? normalnie teraz to nawet w biedronce lody można kupić , serio , tak ,że uważam złośc , że nie robiła wcześniej lodów za moco przesadzoną

Z koro robiła lody w przeszłości, to chyba robiła lody zanim Cię poznała.

Więc jak można mieć pretensje do laski, że ciągnęła komuś, kiedy ty nawet w planach z nią nie byłeś. No chyba, że sytuacja jest inna.

Gość ale pauka
Pojar kurwa jakim jezykiem ty piszesz bachorze:D

Gość helga33333
Ale jakie? Algida czy Bambino?

Gość plepleple
jasne że bambino , za kogo mnie masz ?

omg jaki temat...? może Cię wcale nie oszukała, tylko tak to już jest z pierwszymi razami w różnych kwestiach, że trudno o właściwe nazewnictwo. To co tak naprawdę dla wszytskich znaczy zrobić loda, dla kogoś kto ma lat naście może znaczyć już trzymanie penisa w dłoni!

Gość plepleple
co wy ? lody robi sie z jajek a nie z penisa , no i jeszcze mleko zdaje się

Gość ja zone dopiero
po 10 latach malzenstwa nakrylem na masturbacji! a zawsze mowila, ze to 'obrzydliwe' i ze normalni ludzie tego nie robia a sama robi to od 13-go roku zycia!!! i co mam ja teraz zostawic bo robi to ze soba?? mi to teraz nie przeszkadza zwlaszcza ze jako elemnt zabawy robi to przy mnie :)

Gość maaa3ciity
a moze na poczatku powiedziala tak,bo chciala sie w jaakiss spsosossb popisac albo dowartosciowac w twoich oczach? moze wtedy klamala? wzials pod uwage???

Gość plepleple
matko , ten koleś albo prowo albo debil , po c otu się wpisujecie ?