Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KariaONA100

Trudny przypadek...pomocy!!!

Polecane posty

Gość KariaONA100

ze swoim exem byłam 3 lata . Bardzo go kochałam, on niestety mnie nie. Kiedy mnie zostawił powiedział,że nie jest w stanie zmusić się do uczuć wyższych i musi być sam. Po prawie roku od tego zdarzenia poznałam swojego obecnego chłopaka, którego bardzo kocham. O byłym udało mi sie zapomnieć (przynajmniej tak myślałam)...bardzo mnie zranił w tamtym okresie, przez niego skończyłam na foteliku u psychologa i przeżywałam zachwiania emocjonalne. To był dla mnie tragiczny okres, próbował zniszczyć mnie psychicznie. Problem polega na tym,że na święta wysłął mi kartkę, zadzwoniłam do niego żeby mu podziekować i dowiedziałam się,że ma kobietę z którą jest szczęśliwy Strasznie mnie to zabolał chociaż nie wiem dlaczego, bo przecież mam chłopaka z którym bardzo się kochamy a były wyrządził mi tyle krzywdy. Wszystko było super i wogóle o nim nie myślałam do momentu kiedy dowiedziałam się,że jest z kobietą z którą jest szczęśliwy. Ja byłam tylko marnym popychadłem a raczej zapchaj dziurą w tym jego życiorysie cały dzień płaczę ;(

Gość KariaONA100
UP