Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ściana mango

czy da nauczyc sie czegokolwiek faceta??

Polecane posty

Gość ściana mango
aha fajnie, powody nie są dla niego adekwatne wiec to ja przesadzam ze chce rozmawiac i wogle to jakas histeryczka ze mnie tak? otóz moim zdaniem tak nie jest, bo kłopot przemilczony zamienia sie w jeszcze większy, narasta a potem sie nim wybucha

Gość ściana mango
do daj mu ochłnąc ups chyba za szybko przeczytałam twoj post i za szybko oceniłam

Gość tgv
większość facetów jest "zamknięta" taka natura, wy też jesteście dziwne bo non stop gadacie i gadacie, często bez sensu, wasze potrzeby to z reguły dyktowane próżnością ( taka wasza natura) komplementy, świecidełka, upiększanie itp. Skupił bym się na unikaniu kłótni, z drugiej stron jeśli to faktycznie nie do przejścia te kłótnie, to jeśli zerwie i przuleci spowrotem nie przyjął bym przeprosin i przytrzymał z tydzień w niepewności, to sie oduczy zrywania, ale wiele to nie zmieni, zmieni się tylko tyle, że nie będzie krzyczał zrywam

Gość Daj mu ochłonąć zarazem
Dobrze, to inaczej, powody nie są typu- koniec związku, on stara się ratować, naprawiać to co się zepsuło, być może niekoniecznie z jego winy. (za mało danych i jak to powiadają , prawdy sa zawsze dwie)

Gość ściana mango
no trudno złotego środka na to nie znajde i widze ze zmienic u niego tej cichosci nie dam rady, a szkoda bo po za tym na prawde jest fajnie...