Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amellly

Kiedy facet pyta...

Polecane posty

Gość amellly

Kiedy długoletni przyjaciel pyta czy go kocham... O co mu może chodzić w tym momencie? Po co pyta? Nie będziemy razem, ja mam kogoś. Miałam taką sytuację, dostałam od niego sms'a z takim własnie pytaniem. Napisał, że chciałby wiedzieć. Nie jesteśmy nastolatkami, żarty na bok.

Gość ivan IV
jak to o co, kurva?:o

Gość amellly
po co chciałby to wiedzieć? Ja go kocham, ale mu tego nie powiem, bo jest ktoś inny w moim życiu, tak wyszło.

Gość tgv
zwróć się do wróżki, "nie jesteśmy nastolatkami" - i nie wiesz o co mu chodzi ? ....tak się kończą przyjaźnie, naucz się że przyjaciół jako tako nie ma, odpisz mu że go nie kochasz bez zbędnych pytań, jakie pytanie taka odpowiedź - proste

Gość amellly
nie moge mu odpowiedzieć, że go kocham, bo już tylu przyjaciołom to napisałam, że nie wyrabiam ze spotkaniami, nie mogłam im odmówić, mam tylu przyjaciół i wszystkich kocham ale powiedziałam sobie dość, jemu nie mogę tego napisać, spóźnił się z tym pytaniem - co robić, o co może mu chodzić ?

Gość amellly
nie wiem, co mógł mieć na myśli. Czy on też mnie kocha, ze go to interesuje? Czy po prostu chciałby wiedzieć na czym stoi.

Gość amellly
02:55 podszywie, dziękuję.

Gość pink Evela
chmmm no nie wiem tak sie zastanawiam i nic mi nie przychodzi do głowy oprocz tego ze ten twoj przyjaciel testuje darmowe smsy w sieci:classic_cool:...to i pyta.

Gość dfh
02:50 też podszyw ? bo jak nie to ten drugi podszyw chyba słusznie sobie zażartował