Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona znow od czegos

od depilacji

Polecane posty

Rada dla facetó, żeby siebie także depilowali, bo wtedy ich męskość prezentuje się bardziej okazale ;0

Nieprawda, włosy stamtąd w ustach zostają , poza tym najczęściej bywa ich tyle co na łysiejącym koniu więc lepiej ich się pozbyć samemu

Gość Nagi-h
Ja akurat jestem po kapieli, i jak w kazda sobote ogolilem sobie mojego. Nie calkiem, zostawilem nad penisem maly pasek, ale jaja i penis sa ogolone.

Gość Nagi-h
No, ja jestem zadowolony.

Gość Izzabellas
Ja to mam zawsze moją szparę porządnie wyskrobaną. Mam taką opsesję, że jak tam włosek wyrośnie to, że facet będzie się ze mnie hichrał, że wiecie no, że jestem jakaś brudaska z poprzedniej epoki. W ogóle to mam zajefajną metodę na depilację, biore se zapalniczke i jak tam coś urośnie to upalam kudełki przy samej dupce. Fajnie prawda?

Gość Joannnnnna
A ja może jestem staroświecka, ale jeszcze nigdy się nie goliłam ani tam ani pod pachami. Mama mówi, że takie golenie jest bez sensu i że włosy i tak odrosną i jeszcze na dodatek 2 razy dluższe.

Gość Nagi-h
Joannnnnna, ile ty masz lat. Wiekszosc kobiet goli sobie wlosy pod pachami i miedzy nogami. Ja mialem raz tylko zarosnieta dziewczyne. Lizanie cipki bylo niemile.

Gość Joannnnnna
Mam 34 latal, męża i trójkę dzicie, a mój mąż to w ogóle lubi bardzo buszować w mojej dżungli. Mówi mi, że najbardziej podieca go zrywanie bizonków i jagudek. Nie wiem o co mu chodzi, ale to musi być na prawdę coś fajowego.

Gość Nagi-h
Akceptuje to. Zalezy co kto lubi. Ja kiedys tez lubilem zarosniete, ale teraz podobaja mi sie ogolone. Podnieva mnie to, widac cala cipke.

Gość elizab
Tam włosy wchodzą do środka w czasie kochania się i ja tego nie lubię

Gość Nagi-h
Faceci i kobiety powinni sie na dole golic, wtedy robienie loda i lizanie cipki sprawia wieksza przyjemnos.

Gość bronek34
Ja tam lubię owłosienie łonowe kobiet - podnnieca mnie ono, a wręcz nie akceptuję łysych cipek:-/

Oczyeiście co kto lubi, ale ja osdobiście preferują wygolonych i to nie tylko dookoła penisa. Lubi/e też jak nie mają włosów na udach i na podbrzuszu. Ale to moje tytlko preferencje

za to trzydniowy zarost bardzo mnie podnieca ;) Ale na twarzy... CViekawe jak wygląda trzydniowy zarost łonowy u faceta. Może ktoś pokaże?

Gość Makaroniarz
lubię ładnie zarośnięte cipki :) szczególnie brunetki wygolone mnie nie kręcą

Gość Makaroniarz
sisisliterii nie widziałaś? a ja nie raz chociaż fakt - tam włosy są przeważnie ciemniejsze niż na głowie, co nie zmienia faktu, że włosy łonowe u brunetek są prawie zawsze czarne a mnie taki ciemny zarost strasznie kręci

Gość bronek34
Mojka zona ma rudy zarost na cipce chociaż na głowie farbuje się na blond!!

Gość Nowy Ogier
Mnie od czasu do czasu goli moja kolezanka z pracy - jak jestesmy na delegacji. Bierzemy w hotelu zawsze pokoj dwoosobowy.

Ja się wygalam od dawna. to daje cudowne uczucie i chyba jest podniecajace. Mnie zawsze to podnieca. Nie brałem nigdy udziału w depilacji i niestety mnie także nikt nigdy nie pomagał. Sądzę jednak, że jeśli do takiej sytuacji by dozło byłbym strasznie podniecony. Może nawet za bardzo. Sądzę, że jeśli ktoś by pomagał to można to zrobić dokładniej i wygalać też te najtrudniejsze w dostępie miejsca.