Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ktora ma psa.

jak oduczyc psa takiego zachowania...

Polecane posty

Gość pani ktora ma psa.

jak oduczyc psa zabierania jedzenia??Moj pies ktorego mam od niedawna potrafii wyrwac mlodszemu dziecku z reki kawalek ciastka, chleba czy nawet kotleta z talerza jak tylko nie ma mnie w pokoju....czy musze go zamykac w innym pomieszczeniu???Nie chce ciagle za nim ganiac i go zamykac ani tez nie zawsze moge przypilnowac dziecka siedzac w tym samym pokoju....a chwila nieuwagi a pies juz sie zajada jedzeniem dziecka i jest placz....czy jet jakas szansa nauczenia psa zeby tego nie robil??Zebym mogla zostawic ich samych w pokoju majac pewnosc ze pies znowu niczego nie zabierze?? Acha, i jeszcze jedno pytanie. W jakim wikeu pies juz potrafi wytzrymac na tyle zeby nie zalatwiac sie w domu i nie odczuwac potrzeby zalatwiania sie co godzine??Zeby mu wystarczalo wyjscie 3 razy na dzien???

Gość Taamała
fajna prowokacja

Gość pani ktora ma psa.
taaa fajnie ze fajana a teraz bardzo dziekuje ci za komentarz tylko szkoda ze nie na temat... czy ktos mi pomoze??

Gość Taamala
mów mi Basia

pi pierwsze, to dziecko powinno jeść w kuchni, a nie łazić po całej chałupie z żarciem po drugie pies rośnie i dorośleje do 1 roku życia do tego czasu, tak samo, jak dziecko, powinien być uczony (UCZONY PRZEZ CIEBIE), że je się w kuchni, ze swojej miski po trzecie w wieku ok. 6 m-cy pies wytrzyma bez załatwiania się kilka godzin, czyli wystarczą 4-5 spacerów dziennie, po roku - trzy spacery, w tym jeden długi

Gość pani ktora ma psa.
ewa dziekuje za odpowiedz... Tylko ze widzisz, mamy malutka kuchnie i prawie nigdy nie jemy w kuchni, tym bardziej ze dziecko ma dopiero nieco ponad 2 latka i przy stole w kuchni jet po prostu za male i nie siega nawet do stolu. Jemy przy stole w pokoju gdzie pies najczesciej przebywa