Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kupic laptopa:)

Jakiej firmu laptopa mozecie mi polecić a jakiej kupować odradzacie?

Polecane posty

???

Gość wrednamalpa
ja mam acer i jestem zadowolona

najpierw zastanów się czy jest ci potrzebna mobilność i to że może działać przez pewien czas bez prądu bo to są jedyne plusy laptopa. a jak już się jednak na niego zdecydujesz to polecam firmę Dell

jeszczcze ktos moze pocecic mi cos? ja juz mam laptopa 3 latka toshibe no i srednio jestem zadowolona dla tego pytam stacjonarny nie wchodzi w gre:)

Gość JaTuJestemSobą
Asusy sa fajne, ja mam i nie mam z nim problemów

dlaczego nie? przy takiej samej cenie masz o wiele lepszą wydajność, mniej problemów z obsługą, wygodniejszą klawiaturę, monitor o wiele lepszy. o wiele więcej plusów ma stacjonarny niż laptop :P

Gość acer nie asus tak
.

Gość JaTuJestemSobą
Levviatan a weź sie połóz do łóżka i weź stacjonarny na kolana :P

Ja mam Asusa K50c. Kosztował mnie niecałe 1400 zł a jestem z niego strasznie zadowolona. Wszystkie gry chodzą ładnie, net tak samo, żadnych problemów w porównaniu do koleżanek, które na swoje Toshiby czy Lenovo wydały prawie 3000 zł.

Gość toshibaaaaaa
zadne acer, asus :O bo to badziew

Gość polecam tobie
laptopy firmy lenovo jedyny mankament - ich waga, są dość ciężkie cała reszta - miodzio, nie zamieniłabym na żaden inny model :)

moze HP,ja wlasniej tej firmy mam ijestem zadowolona,ale wiem tez ze Toshiba jest dobry.

Gość ja tyz nie
zależy do czego Ci jest potrzebny jaki a byćprocek ile dysku pamięci czy grafa ma być dobra

Gość ja juz wypróbowałam wiele
a dopiero sprawdził sie IBM ...juz 5 rok śmiga :D A i wyznaje zasade NIGDY nie kupuje nowego bo to strata kasy :) inna sprawa ,ze mąż zajmuje sie składaniem kompów -siedzi w tym od lat . to tak jak kupujesz nowe auto i po wyjeżdzie z salonu juz nie jest tyle warte ile za niego dałes 🖐️

Gość ja juz wypróbowałam wiele
aa i toshiby tez są niezłe :)

Gość uwaga, bo biegnę
W Toshibie mojego męża zepsuły się głośniki Mój Sony Vaio ma malowaną srebrną obudowę i widzę, że trochę sie ściera Syn używa HP, duzo z nim jeździ i na nic nie narzeka. Wszystkie są mniej więcej w jednym wieku

miałam swego czasu Acera i nie polecę nikomu,najgorszy badziew jaki może być!!! teraz posiadam Asusa troche wiekowego bo już ponad 2 lata i zaczoł mi teraz dopiero szwankować a dokładnie się przykurzył i się grzał(szukałam nawet pomocy w związku z tym na forum) ale to nie jest problem bo każdy laptop tak ma,że trzeba go czyścić,mąż ma toshibe i owszem też jest bez awaryjny ale jakoś coś mi w nim brakuje,jakiś taki nijaki,także polecam Asusa!zresztą jak mąż rozkręcał swoją toshibe do czyszczenia to był na podzespołach Asusa:P