Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzelinka

kopenhaska od 05.01.2011 !! Ktoś się przyłączy? :)

Polecane posty

Gość gryzelinka
No dobra, ku potomności, stan na dziś: 178 cm, 67,2 kg obwód bioder: 101cm talia: 71 cm udo w najgrubszym miejscu: 59cm

Gość stomatolożka
gryzelinka jestem z Tobą!!!:) jem własnie lunch. ważę 64.9..wczoraj sie tez najadlam pysznosci i efekt jest. niestety wymiarów nie podam bo nie mam w mieszkaniu studenckim centymetra:)

Gość gryzelinka
stomatolożka- świetnie :) ja lunch za jakaś chwilkę i później idę na dłuuugi spacer. Mam 2h przerwy w pracy. A po powrocie posprzatam caly dom :D mam nadzieje, ze padne ze zmeczenia- boje sie szczerze mowiac, ze nie bede mogla dzis usnac- nawet niekoniecznie z glodu co troche ze swiadomosci, ze nie zobacze mojego faceta przez nastepne 3 tygodnie i z tesknoty :D A wtedy moge zglodniec :P Jak robiłaś szpinak? Ja juz mam gotowy, podduszony z pomidorem i osobno ugotuje zaraz jajka, dodalam troche ziół i zero soli oczywiscie :O Moze masz jakis lepszy pomysl by to przelknac znowu pojutrze? :)

Co do szpinaku to nie jest tak zle:)szczerze to balam sie go panicznie,jednak odziwo posamowal mi:)ja dodalam spooroo czosnku I smak mnie zaskoczyl.Ja spozywam wlasnie sniadanko I zapach czarnej kawy nie dziala na mnie najlepiej:/ Oczywiscie zapomnialam sie zmierzyc:/wazycie sie codziennie???bo ja mam manie ze musze codziennie sie zwazyc:/moze ktoraz z was jest chetna ustalic sobie jakis dzien na wazenie????milego dnia:)

Gość gryzelinka
justys jestes z nowego jorku? :) Uwielbiam to miasto, bylam tam kilka razy i zakochalam sie w nim po uszy. Zazdroszcze :) Ja się ważyłam dziś ale to dopiero moj pierwszy dzien, wiec nie ważylam sie jeszcze codziennie. Chcę się zważyć następnym razem dopiero w poniedzialek :) Co do szpinaku to dla mnie jakas paranoja, ponieważ normalnie na codzien wrecz uwielbiam szpinak i jem go bardzo czesto- z czosnkiem, smietana, serem zoltym i makaronem. A taki bez smietany i sera, nawet jak jest z czosnkiem to po prostu ledwo przechodzi mi przez gardlo. Tak mam juz przy pierwszym dniu diety i pamietam, ze dokladnie tak samo bylo 2 lata temu, kiedy ją robiłam :O Wrócilam wlasnie ze spaceru i juz nie moge doczekac sie 18 :) W lodowce czeka na mnie piers kurczaka w natce pietruszki, koperku, czosnku i czarnym pieprzu :) Brak soli jest załamujący, eh ;)

Tak. Gryzelinka jestem z NYC :)kocham te miasto zwlaszcza pospiech Manhattanu ..) Wlasnie wpadl mi katalog Victori Secret ze strojami kapielowymi.Motywacja poszla 100 %,w gore:)chyba wyrwe strone I bede ze soba nosila heh:)

ja kupilam świezy szpinak i szczerze mowiac tez mi nie podchodzi.. dodalam troche czosnku do smaku. chyba zaraz zjem juz kolacje bo mi kiszki marsza graja:) aha.. i troche soli do smaku dodaje

jejku jest mi tak niedobrze, mdli mnie, zawroty głowy a tu nauka anatomii na pn.. gryzelinka wesprzyj mnie bo sie chyba poddam

Gość gryzelinka
kurczę, a mi własnie super :) leze juz w lozku, obok kubek ziolowej herbatki i jest git, choc w ciagu dnia rzeczywiscie czulam słabość... Ale kurczak posatwil mnie na nogi :) Wieczory najgorsze- pamietaj- byle do rana :) Mi pomaga czeste mycie zębow- podobno dziala tak, ze sie nie chce jesc :P Polezalam troche w wannie, poczytalam książkę, teraz ogladam thelmę i luise :) Mam nadzieje, ze zasne jak najszybciej a jutro powinno byc spoko- skupie sie na sprzataniu mieszkania, bo dzien wolny, zmęczę sie i mam zamiar pasc wieczorem nie mysląc o jedzeniu :) Dasz rade dasz rade :) Może zjedz np 1 jablko. Wiem ,ze nei mozna diety modyfikowac ale juz lepsze to niz zjesc cokolwiek innego a jutro udawaj, ze tego nie bylo ;) Wytrzymaaaj, proszę bo sama też nie dam rady!

Gość gryzelinka
hej dziewczyny :) mimo, ze dzis wolne postanowilam juz wstac, zeby wieczorem szybko zasnąć ;) Czytając inne dietowe topiki wpadłam na pomysł- w dniach, w ktorych do jedzenia jest jogurt naturalny można jeden maly kubeczek sobie zamrozic i zjesc jak loda :) Moze to nic odkrywczego ale pewnie czasem bedziemy mialy juz dosyc tego monotonnego jedzenia wiec takie cos moze uratowac ;) No to co? Czas rozpocząć dzień drugi :)

po wczorajszym dniu -1kg w doł, pewnie to sama woda, ale motywuje do dalszej dietki, pozdrawiam i odzywajcie sie, jak wam idzie:)

Gość gryzelinka
świetnie! ja się zważę dopiero w poneidziałek, Brzuch mam płaski jak deska :) Głodu narazie nie czuję w ogóle :) idę się poruszać trochę!

Gość gryzelinka
ło jezuuuu ale się najadłam :D

3 dzien :)kompletnie nie chce mi sie jesc,nie wiem czy to juz dzieki DK czy dlatego ze okres dostalam(wrrrr).odziwo dzisiaj smakuje mi czarna kawa co bylo wczesniej niie do pomyslenia:)zwaze sie dzisiaj wieczorem :)chociaz bede sie starala wytrzymac do soboty I wtedy stac na moja "przyjaciolke". Lece dokonczyc kawke trzymam za was mocniutko kciuki:) P .s. czy ktoras z wam zauwazyla lepsza przemiane materi??bo ja wczoraj chodzilam do lazienki pare razy....:)

Gość gryzelinka
no jadlam po 14 ale do 15 widocznie az tak najedzona bylam :D Ja mam na codzien bardzo dobra przemiane materii i na tej diecie tak samo. Czuje sie super, duzo lepiej niz wczoraj :) Najgorzej, ze jutro ten szpinak- serio, mam odruch wymiotny :P

Gość gryzelinka
jak tam dziewczyny? ja czuje sie zaskakujaco swietnie :) jogurt z szynka parmeńska jami. Nie wiem czy mozna parmenska ale taka mialam akurat w domu, poza tym przynajmniej jest ze 100% miesa a nie jakichs dziwnyk zmieszek wymieszek :) Mam super humor, swietnie sie czuje, mam nadzieję, że Wy też :) Do jutra!

Gość gryzelinka
hej dziewczyny, jak tam ?? Ja już w pracy po kawie i dzis bylo ciezko :) mimo, że na sniadanie grzanka to czuję głód, ktorego do tej pory rano nei czułam, ale spoko- do wytrzymania. Wczoraj wieczorem o dziwo było lekko, najadłam sie jogurtem i szynką :) Dziś ten makabryczny szpinak :O a na kolacje z tych składników zrobię sobie po prostu sałatkę. Stomatolożka, jaki owoc na dziś? Ja wybieram banana- właśnie dlatego, że najbardziej kaloryczny, bo dziś miałam chwilę, że mało nie padłam :P Ważyłaś się dziś? powodzenia!

Gość gryzelinka
kurde dziewczyny i co? przerwałyście? Napiszcie chociaz Ja zaczynam czwarty dzień diety :)

Gość gryzelinka
Stomatolożka, powodzenia zatem :) Kurczę, ja na tej diecie czuję się super, serio. Ani nie jest mi słabo, ani nie jestem głodna, wręcz przeciwnie- mam więcej energii i czuję się dużo lepiej niż przed. No ale nie zapeszam. Szkoda, ale rozumiem- jakbym wymiotowała też bym przerwała, wiadomo- każdy organizm reaguje inaczej...

Witam, Gryzelinka i jak tam jaka waga ? Ja zaczynam od dziś ostatnio prowadziłam ja w czerwcu ale trochę się rozpuściłam z jedzeniem i muszę się ogarnąć....

stomatolozka ile masz wzrostu? zastanawia mnie czy tracicie na wadze szybko bo macie spore nadwagi czy macie wage normalna i chcecie jeszcze schudnac i ta dieta jest po prostu skuteczna.

Gość Latifa 1972
Witam czy mogę się przyłączyć ?

Gość rudzielec1984
Ja od dzisiaj zaczynam Jest tu kto?\