Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulianna123

czuję się zagrożona przez teściową

Polecane posty

Gość lulianna123

Moja teściowa jest super babcią dla mojej 2-letniej córki. Niby to dobrze, ale czuję się zagrożona, bo mam wrażenie, że babcia ma jej więcej do zaoferowania niż ja. Ma dom, podwórko, zwierzęta itd. Staram się być jak najlepszą matką, ale jak jesteśmy u nich to mogłabym dla córki nie istnieć. Widuje babcię mniej więcej raz na 1,5 m-ca, a jak wyjeżdżamy to córka mówi, że chce zostać. Mam podejrzenia, że teściowa trochę ją podpuszcza przeciwko mnie, ale nie jestem pewna. Czy mam powody do niepokoju? Czy moja miłość wystarczy żeby córka nie stwierdziła "Chcę mieszkać u babci"? Doświadczone mamuśki, pomóżcie...

Za bardzo się przejmujesz i nie narzucaj sobie hasła: "mam być idealną matką". Babcia ma więcej atrakcji, bo ma warunki, to logiczne, że dziecku to bardziej się podoba.

no co Ty :P Ty jesteś najważniejsza dla córy-nie bój się,jakby Cię nie było to by płakała u niej,nie chce od niej jechać bo wszystko jest super-zwierzaki(dzieci je uwielbiają) ja czasami zostawiam synka u koleżanki jak jest chory i nie chcę go brać na mróz,ona ma 2 psy,a on z animi przepada,ale po godzinie już szuka mnie i zaczyna się histeria ;) Dziecko ma dużo wrażeń,które się mu podobają i nie ma się co dziwić,że nie chce wracać do domu. siostrzeńcy mojego faceta zawsza chca byc u babci i to podczas dobrej zabawy ,a potem i tak by był ryk ;)