Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe????

Biegunka moze byc zwiastunem porodu??

Polecane posty

Gość czy to mozliwe????

Jestem w 35tc i od 3 dni męczy mnie biegunka. Sąsiadki mówia zebym nic na to nie brała to organizm sie czysci przed porodem, ale nie mam pewnosci czy to nie kolejne zabobony. Doradzcie cos

może ale nie musi, przecież u ciebie jeszcze nie czas....ak masz zrób sobie kisiel z jagodami, jedna czy 2 saszetki smecty też nie zaszkodzą bez przesady, już masz dojrzałą ciąże...

tak może być,mnie w dniu proodu przeczyściło,odszedł mi apetyt (wszystko rano) a po 17 odeszły mi wody ale nie koniecznie ;) może hormony opadają i to dlatego ;)może coś zjdłas...

Gość Hehuehe @
pewnie, że przed porodem może wystąpić biegunka i wymioty. Organizm się oczyszcza. ale myślę, że masz jeszcze trochę czasu do tego ważnego dnia :)

Gość czy to mozliwe????
kurcze no to trwa od 3 dni wiec sprobuje jednak czegos anty... Oby to nie był poród mała musi poczekac do nowego roku :p

Gość Hehuehe @
pojedz suszonych śliwek :)

Gość czy to mozliwe????
zebym nie wyszła juz nigdy z wc?:) dziekuje za takie rady. SLiwki sa na przeczyszczenie

Gość Ja też tak miałam
kończyłam 35 tydzień, dostałam biegunki a w nocy odeszły mi wody,urodziłam ślicznego synka- wcześniaka ale w pełni zdrowiutki:-)

ja tak cały 9 miesiąc myślałam, że o może poród, bo biegunkę mam.. i dzien w dzien to samo, a juz po terminie jestem :P

Gość ROMAN_TYCZKA -sos
ja miałm podobnie, najpierw spać nie mogłam , potem biegunka, myślałam że złapałam jakiś wirus, wiec piłam aby się nie odwodnic ale potem wszystko zwróciłam, odeszły mi wody i do szpitala rodzić, ale to wszystko zdarzyło sie w ciągu 12 godzin,

Gość ROMAN_TYCZKA -sos
nie dodałam że byłam 36 tygodniu, ale mi napisali że o czasie, chociaż tak wcześnie

Gość to moze byc oznaka zblizajaceg
sie porodu. Jestes w 35 tc liczac od daty ostatniej miesiaczki ( 1 dzien krwawienia) czy od zaplodnienia? Dzieci urodzone po 36 tygodniu od pierwszego dnia ostatnije miesiaczki to dzieci donoszone. Policz dokladnie jak dlugo jestes w ciazy. Jesli biegunka cie martwi to mozesz pojsc do lekarza lub zadzownic do poloznej.