Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MB17

Boję się

Polecane posty

Gość MB17

kochane błagam odpiszcie mi.. Mój cykl miesiączkowy trwał 25 dni. Współżyłam z chlopakiem mój pierwszy raz w 18 dniu cyklu. Oczywiście mieliśmy prezerwatywe, twierdzi że nie doszedł. Wczoraj powinnnam dostac okres i jak narazie nie dostaje. Dzis już czekam z utęsknieniem tak sie boje jak narazie nic... Wydaje sie że jest mi sucho. ale wydobywa mi sie po troszku taki niby żółtawy niby białawy nie ciągnący się śluz. W ogóle piersi mnie zaczeły boleć od jakiegoś ok tygodnia czasu a zwłaszcza sutki.... Co robić dostane okres? Jak myślicie..? Bardzo sie boje... Odpiszcie mi. Dzięki..

Gość Wanoli
Skoro z prezerwatywą to się nie martw, jeśli nie pękła i sie nie zsunęla wszystko jest ok.

Gość MB17
A TEN BÓL PIERSI I TEN ŚLUZ TO NA OKRES? BO PRZEZ TEN STRACH ZUPEŁNIE ZAPOMNIAŁAM JAK BYLO MIESIĄC TEMU..;/ ;(

Gość Wanoli
Bol piersi pojawia się też przed okresem. Nie stresuj się, na prawde nie masz czym.

Ból piersi przed okresem to zupełnie normalne, okres spóźnia Ci się ze stresu. Nie zdziwię się, jeśli teraz zaczniesz czytać o objawach ciąży i wszystkie je u siebie zauważysz :) Uspokój się, przyjmij do wiadomości, że w ciąży nie jesteś a okres się pojawi :)

Gość MB17
Dzięki bardzo za odpowiedzi.. CIągle to mi chodzi po głowie.. A słyszałam że po pierwszym razie jak jest przebita błona też się spóźnia, to prawda? i ogółem staje się nieregularny??