Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam z nia zrobic..

Moja córa nie chce jeść..

Polecane posty

teraz na sile wepchnelam w nia serek.. to jej pierwszy posilek dzis od wczoraj kombinuje i nie chce jesc, jest przeziebiona, ale nigdy tak nie robila.. nie wiem co robic aby cos zjadla, juz widze jak bedzie cyrkowac z obiadem.. kreci glowa mowi nie i ucieka :o

Gość stara i głupia jesteś.
a co nas to obchodzi, nie chce jeśc niech nie je, zgłodnieje to zje, proste, albo wpierdol to zje

Gość jak delikatnie zasugerować
nie ma apetytu przy przezięieniu-jak zgłodnieje sama przyjdzie.

ty bys chyba chciala wpierdol :o

Gość moje dzieci nie chcą jeśc
od kiedy pamiętam i wyobraź sobie,ze żyją i mają się dobrze.Przestań histeryzować,nic jej się nie stanie jak jeden dzień nie zje.Moze spytaj na co ma ochotę ,na pewno coś lubi.

przy przeziębieniu brak apetytu to norma więc przeczekaj zgłodnieje to zje a poza tym hmmm jest po świętach więc pewnie jeszcze objedzona pysznościami :)

Gość mammmmamammamama
jak jest chora to moze nie mic apetytu. Nie wciskaj w nia na sile, tylko ja zniechecisz. Wazne, zeby duzo pila: najlepije wode lub herbatki i ewentulanie rozcienczone soki. Jak wydobrzeje, to wroci jej apetyt! Nie cuduj z jedzeniem, bo ja zniechecisz jeszce bardziej. Przetrzymaj tez 2-3 dni najgorszego przeziebienia. POtem zacznie jesc normalnie. Zycze ci zeby mala sszybko wyzdrowiala.

Gość hbhshs
Kurn kobieto,zakładając taki temat,powinnas wiedziec zxe podaje sie na samym początku WIEK dziecka, skąd mamy wiedziec czy twoja mala ma 8 miesiecy czy 8 lat, w kazdym wieku inaczej podchodzi sie do problemu,ty odgornie zakladasz ze kazdy wie ile twoja ma lat, i oczekujesz pomocy,podaj wiek dziecka,wtedy jakies konkrety uzyskasz