Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteromankaa.

A.N.T.I.D.R.A.L. ?

Polecane posty

Gość kafeteromankaa.

czytałam już o tym na wielu forach,ale chcialam się upewnić... czy Antidral jest skuteczny ? a jeżeli tak , czy jego stosowanie nie ma skutków ubocznych ? co dzieje się z tym potem, którego było tak w nadmiarze ? z góry dzięki . ;*

Gość mi pomagał, ale tylko przez
jakiś czas, a potem znowu się pociłam. Czasami piecze, gdy się go używa, szczególnie gdy się zgoli pachy.

Gość sosksoksos
Nie wolno go używać po goleniu, nie czytałaś ulotki?:O Na mnie nie działał, dopiero etiaxil okazał się skuteczny.

Gość 1234 1234
Dla mnie produkt super, jezeli pamieta sie o kilku rzeczach. Stosowac tylko na noc i na pewno nie po goleniu! Osobiscie bardzo mocno sie pocilam, kupilam antidral, stosowalam co dwa dni na noc i szybko zobaczylam efekty. Niestety trzeba stosowac regularnie - ja od pol roku nie stosuje i widze, ze zaczynam sie mocniej pocic (chociaz i tak jest o niebo lepiej niz kiedys :D). Polecam sprobowac antidral przed etiaxilem, a. jest duuuzo tanszy. Aha - ostatnio jeszcze Ziaja wypuscila podobny produkt, BLOKER, cena niby kolo 7zl (podobno bardzo dobry).

Gość harsh is dead
Skuteczność jest różna u różnych osób. Generalnie chlorek glinu jest bardzo skutecznym antyperspirantem, w Antidralu jest w stężeniu bodaj 10%, mocniejszy jest Driclor (20%) Na mnie działa Driclor, nie działa Etiaxil i Antidral. Wszytko zależy od stopnia nadpotliwości (u mnie - bardzo silna). Pot, który nie jest wydzielany od pachami po użyciu chlorku glinu wydala się innymi drogami - u mnie czasami, przy bardzo wysokiej temperaturze powietrza, silnie pocą się plecy. w innych wypadkach nie zauważam wydzielania potu w innych miejscach. Pewnie odparowuje sobie z całej powierzchni skóry. Wszystkie ważne informacje są na ulotce.

Gość hahahehehihihuhu
wg mnie i mojego faceta tak samo skuteczny jak etiaxil naprawde polecam

Ja latem stosuje Etiaxil. I mimo że stosuje się do zaleceń zawartych w ulotce, stosowanie tego specyfiku to dla mnie męka. Dlatego używam go raz w tygodniu, tylko latem i w ogóle się nie pocę:)

Kupiłam antidral posmarowałam się nim na noc i tak mnie swędziało że wytrzymać nie mogłam musiałam znów się umyć, na drugi dzień było tak samo. Teraz robię tak że przed kąpielą smaruję sobie pachy, po czym za 10 minut idę się umyć bo tak bardzo mnie swędzi. Efekt jest mniejszy ale też mi pomaga. Jak dla mnie bardzo podrażnia