Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

wlaczcie super stacje reportaz o kotku

Polecane posty

Gość jolka1979
z kotów najlepsze są KOTlety

Gość miało być inaczej
bazienka weź sie wypałuj

"Bardzo wazne jest otoczenie, w którym ten cały dramat się odbywa (...) weidac ogromna koncentrację na dobra materialne (...) właścieciele tego mieszkania dbaja o dobra materialne (...) ja isę niepokoję, że ten film funkcjomuje w youtube (...) przeraża, że właściciele serweru nie reagują" - wypowiedź z Super Stacji Skończyło się już, nagrałam to na telefon. Dobrze, że już w telewizji o tym mówią. Ktoś to oglądał?

nie teraz to było? zdziwiona jestem, że w ogóle coś ruszyło ale to dobrze

Gość SamantaHAHAH
nie ma tego juz...

Skończyło się, ale końcówkę zdążyłam obejrzeć, na pewno będą mówić o tym na innych stacjach. Mówili, że kwestia odnalezienia psychopaty to kilka dni.

Gość dlaczego podpierdolilas
nicka? na wlasny nie stac curevko?

Gość nie mogeeeee
co mowili konkretnie w superstacji????

na dole był napis "DZIECKO "BAWIŁO SIĘ" KOTEM Wypowiedź: "Nie śadze, żeby ten człowiek cokolwiek już będzie produkował (...) bedzie chciał przeczekać to (...) bardzo ważne jest otoczenie, w którym cały dramat się odzywa, nie jest to środowisko zaniedbane, widac ogromna koncentrację na dobrach materialnych (...)jżeli w takim środoisku dochodzi do takiego zachowania (...) niepokoję się, że to funkcjonuje w youtube (...) później napis DZIECKO TO NIE ZABAWKA wYPOWIEDŹ: "nIE SĄDZĘA, ŻEBY DZIEcko samo wpadło na coś tak okrutnego (,...) winni są rodzice.

Gość e tam pitolicie bzdury
z checia bym morde obila tym gowna ktore pozwalaja a wrecz namawiaja do takich zachowan. Ale sie zdenerwowalam, maz moj jak by go dorwal to nie wiem co temu smieciowi by zrobil. My tez mamy kota i kochamy go jak nikogo na swiecie, pewnie dlatego ze nie mam swoich dzieci. Widzac cos takiego zakrecily mi sie lzy, a maz powiedzial ze jak by go dorwal to nie reczy za siebie. Ludzie co to za bydle jedno???

Jesczcze niewiadomo, ale już jest nagonka na niego cała Polska go szuka , wolę nie myśleć, co się stanie, jak go dorwą.

Gość wcale nie konicecznie
nonono .. :O masakra.

Gość Myszoskoczunia 999
ja nie moge na to patrzec jestem zbyt wrązliwa na krzywde zwierząt. sama mam małe mysiule i je kocham bardzo i całuje codziennie 😍

Ja mam kochanego kotka. Nie wiem, jak można krzywdzić taką małą słodką istotkę, zawsze czeka, aż wrocę do domu, kładzie się koło mnie, łasi, każdy kto przychodzi jest zauroczony nim.

ja to lubię patrzeć na takie reportaże jak ktos katuje zwierzaka podnieca mnie to hehe :P