Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdcvfsdf

PYTANIE O KRĄGŁĄ DZIEWCZYNE...

Polecane posty

Gość sdcvfsdf

ma śliczną twarz, niesamowitą, aż nie mogę się na nią napatrzeć - duże, błękitne oczy, zgrabny nosek, pełne wydatne usta, włosy kręcone o takim fajnym miodowym kolorze, skóra gładziutka mmmm.... Tylko ma niezbyt fajną figurę, jest bardzo okrągła, bardzo podobnie do tej kobiety ze zdjęcia : http://m-1.m.staticedi.com/c/984/b9de8_m_640_480_0_0_0_0_0_0_0_9841ad7e3bcf534376dfdcda65a10208.jpg Zadbana jest, ubiera się ładnie, powiem tak - w jej twarzy zakochałem się od razu. A co do figury, zawsze pociągały mnie szczupłe, filigranowe kobietki. Spotykamy sie , ona tez cos do mnie czuje. Wszstko okay, tylko kumple jak zareagują sami mają chude laski, a poza tym boje sie,ze jak ona jest teraz przy tuszy to co bedzie za 10 lat??

no nie możesz tego przewidzieć... możesz próbować jakoś w niej to zmienić, np zacząć chodzić razem na basen czy siłownię, przejść się do dietetyka czy coś... wagę można zmienić, ale to tak naprawdę wnętrze się liczy !

Gość jak ta kobieta ze zdjęcia
jest wg ciebie gruba czy jak to napisałes bardzo okragła to jestes chory psychicznie i zostaw ta dziewczynę w spokoju bo debilstwem jej zycie zmarnujesz

Gość to ona ma się tobie
czy kumplom podobać? :o

Gdybys ja naprawde kochal to nie patrzalbys na to ze jest kagla ps pani z fotki jest super , przynajmniej nie jest anorektyczka wazaca 35kg

Gość pewnie masz prawo
taaaa biedni kumple będą musieli patrzeć na paszteta skoro tak kochasz kumpli to ze względu na nich nie umawiaj się z żadną laską bo jeszcze ich zemdli na widok jakieś nieważne że nie będziesz uprawiać seksu, ważne że kumple będą zadowoleni weź z rozbiegu pierdolnij się w łeb, jak można być takim durniem by całe życie pod kumpli układać znam ten typ, najpierw maminsynek a potem uzależniony od opinii kumpla...żenua...masz własne jaja czy pożyczasz od kumpli ?

Gość edzie durniak
kolejna ciamciaramcia a nie facet :D

Gość sdcvfsdf
nie chce jej mówic wprost, co mysle o jej figurze, bo po 1 - byłoby jej przykro, a po 2- to nic by nie dało. Ona gada,ze sobie sie podoba itd lubi siebie. Ja sam cwicze na siłowni, pływam, lubie ruch, a one nie.

Gość odczyt gazu
zacznij teraz nogi leczyć bo na oczy to już za późno i teraz zmień okulary

Gość sdcvfsdf
chciałbym,żeby zeszczuplała jakies 8kg chociaż, nadawga nie jest dobra dla zdrowia, ale jak jej to powiedziec, nie da sie.

Gość fhtyjuty
ładna figura

Gość sruu
dziwny jesteś... chyba sobie układasz życie a nie kumplom.... figura to nie wszystko - pomyśl że ich szczupłe laski tez mogą sie rooooztyć, a jeżeli ta dziewsczyna wygląda jak ta ze zdjęcia to zastanów sie czy nie masz poważniejszych problemów

Gość ograniczona forma zaufania
ta dziewczyna jest zupełnie normalna jeśli jest taka jak ta na zdjęciu. Ładna,kobieca figura. Ty jesteś za to totalnie dziecinny,głupi i ograniczony skoro podkładasz swoje pod kumpli. Daj jej spokój,szkoda jej.

Gość malinaka226
jak ona lubi siebie to daj jej spokój... jeszcze brakuje żeby taki dupek dziewczynę w kompleksy wpędził. Jesli wyglada jak ta dziewczyna na zdjęciu to jest piękna i wielu szczupłym, które znam do niej daleko. jeśli opinia kumpli jest dla ciebie ważniejsza niz twoje uczucia, to znaczy że nie dorosłeś do zwiazku i lepiej idź poszukać sobie anorektycznej galerianki.

Gość majsaljs
ma wiiiiiiiiiiiielką pipe

Gość stary powiem ci coś
spałem i ze szczupłą i z taką jak ta z twojego zdjęcia. Wież mi,z krągłymi seks jest o niebo lepszy. Dopiero idąc do łóżka z taką zdajesz sobie sprawę,jak przy szczupłej jesteś poobijany. Kobiety z krąglejszą figurą są bardziej zmysłowe,seksowne,namiętne. Nie masz pojęcia jak cudownie dotykać taką.

Gość gośka co ma ktośka
idz bzyknij jakiegos kumpla skoro to oni sa dla ciebie najwazniejsi..męska cipo:O

Gość masz coś,powiem ci co
wydmuszki nie jaja

Gość jest gruba
ale sa grubsze