Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamammmm

Pytanie do Magd, Magdalen

Polecane posty

Gość mamamamamammmm

Magdy, Magdaleny !!!! Czy lubicie swoje imię, czy wręcz przeciwnie ?

bardzo lubię swoje imię, mówią do mnie najczęściej Magda, Madzia, teraz coraz więcej osób mowi Magdalena, Magdalenka - ale to pewnie kwestia wieku :)

Gość seri było w tv?
sama nazywam się inaczej, ale uważam że to piekne imię

Gość loooooooooooooopkp
Ja lubię bardzo :) Naprawdę, czasem sobie mysle, że gdybym miała inne imie, to bym sobie myślała że wolałabym mieć na imie Magda :D

Gość Magdalena jedna z wielu
ja też bardzo lubie swoje imię ogolnie malo imiom zenskich mi sie podoba ale Magdalena jest jednym z moich ulubionych - moze dlatego ze sie z nim osluchalam przez tyle lat imioe jest fajne bo ma wiele form - zdrobnialych, pelnych ktore mozna dobierac w zaleznaosci od sytuacji, wieku itp bardzo praktyczne imie ;)

Tak bardzo lubię i mi się podoba. Tylko nie bardzo lubię jak mówią do mnie Madzia ale kiedyś mi to nie przeszkadzało. A czemu pytasz?

Gość mamamamamammmm
Dzięki za odpowiedzi, pytam bo chcę tak da córeczce na imię

Ja też lubię swoje imię, do mnie mówią Madzia lub Magda :-) Koleżanka z pracy rok temu urodziła córkę i dała jej na imię Magdalena :-)

a kiedy macie imieniny, bo ja 29 maja, a są też 22 lipca, no i Magdy też są jakoś ok 25-27 maja, ale ja obchodzę Magdaleny 29.05. :-)

Gość magnezzziaaa
lubie swoje imie pod warunkiem,ze ktos nie mowi do mnie "Magda" wole Madzia,Magdalena imieniny obchodze 29 maja

Gość MagdalenaKrystyna
też lubię moje imię, babcia mówi do mnie Magdalenka, ale ja wolę Magda czy Madzia, Magdalena nie lubię, tak długo i oficjalnie brzmi... imieniny też mam 29 maja. a same macie dzieci, jakie mają imiona Wasze dzieci? ja jak będę miała córkę kiedyś (na razie nie mam dziecka) to na drugie dam jej Madzia, po mamusi.

Gość 65789
no ja jestem Magdalena, imię lubię:) Kiedys chcialam miec Magda, a nie Magdalena, ale teraz wolę Magdalena:)

Gość Magdaleńka
Ja też Magda, jak byłam mała to Magdusia, Madzia. Do dziś wiele osób mówi do mnie Madzia lub Magdzia. Nie lubię Magdalena - tak tylko w papierach czy oficjalnie. Jak sie komuś przedstawiam w pracy no to Magdalena (nie pracownikom, a klientom firmy) , a takto dla znajomych Magda :-) Córka ma na imię Amelka, na drugie ma Klaudia, chciałam dać Magda na drugie ale w końcu stało się inaczej.

Gość klikam ile wlezie
moja corka ma na imie Magda-tak zwyczajnie,nie Magdalena

Gość Magdalena Z Gdyni ..
Ja jestem Magdalena :) Uwielbiam swoje imię. Nie znoszę tylko gdy ktos mówi do mnie - MAGDO, PANI MAGDO. Na co dzień Maż, rodzice i znajomi nazywają mnie : Madzią, Magdusią, Magdalenką, Magdunią :) Imieniny obchodzę 29 maja :)

Gość ja tez bardzo lubie
swje imie wszyscy wolaja na mnie Madzia jak bym ja nie miala tak na imie na pewno miala by tak na imie moja coreczka :)