Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfnewfewnfewff

Ten sylwester to moje ostatnie spotkanie z nim

Polecane posty

Gość fewfnewfewnfewff

tzn z moim facetem.. byl dla mnie chamem , traktowal jak śmiecia.. a z nim byłam mimo ,że mam powodzenie wbrew pozorom zdesperowana nie jestem bo nigdy nie mialam problemu żeby mieć faceta ,ale byłam z nim bo go kochałam.. prawie 2 lata .. rok męki.. za dużo powinnam wczesniej się w nim rozstać. Potraktuje to jako spotkanie pożegnalne. Niedługo jadę do niego i jego znajomych.. troche mi żal ,ale wiem ,że dobrze robię bo to niedowatościowany dupek ,który probował mnie sprowadzić do zera

Gość fewfnewfewnfewff
I ciesze się ,że podjelam taką decyzję.. Bo wcześniej zanim go poznałam byłam pewną siebie dziewczyną ,a jemu udało się to trochę zniszczyć.. ale mam nadzieje ,że sama to odbuduje :) będzie cięzko bo xle znoszę samotnosc ,ale sie uda

Gość nie chce mi się zalogować.....
to po co jeszcze sie katujesz i idziesz z nim na sylwestra?

Gość fewfnewfewnfewff
po co? bo tak sobie postanowilam ,że to będzie takie spotkanie nasze ostatnie poza tym tam będą jeszcze jego znajomi ,a ich lubię ,a oni mnie.. mam zamiar się dobrze bawić na sylwestrze mimo wszystko.. postanowiłam sobie poprostu ,że nowy rok zacznę bez niego

Gość fewfnewfewnfewff
bez niego ale obok Niego. Pozatym mają byc chipsy i dobre jedzenie więc idę. Co se będę żałowac:D

Gość fewfnewfewnfewff
ale teraz mi sie to uda bo nie dzwoniłam do niego cale swięta.. on oczywiście wtedy wydzwanial ciagle pisał bo sie zaniepokoił.. ale ja wiem ,że on jest tki miły na chwile ,a zaraz będzie znowu chamem

Gość fewfnewfewnfewff
no żebyś wiedział ,że ,,beda czispy i dobre jedzenie" i nie tylko.. mam poprostu zamiar dobrze się bawić.. a z nim nie będę nawet utrzymywać kontaktu po sylwestrze.. cieżko mi będzie ,ale musze tak zrobić nie mam innego wyjscia

Gość płaszczysz się
zawsze jest inne wyjście. On Ci pluje w twarz tzn. pluł a Ty udawałas ze deszcze pada. Suuuper. Wstydu nie macie Dziewczęta. Idź z nim na sylwka idź. Pusta Kobieto. I tak bedzie widział,że Ci zależy :D nie obronisz się przed tym uczuciem:) On będzie Tobą pomiatał a Ty nadal będziesz zadowolona.

Gość fewfnewfewnfewff
pójdę na sylwka ,ale nie dla niego tylko dla siebie..

Gość płaszczysz się
No wmawiaj sobie dalej. BRAWO :D

Gość ja bym nie poszła na sylwestra
z nim tylko z kimś innym, skoro tak łatwo ci poznać faceta to tym bardziej

Gość sjjjjjjjjjjjjjjjjoccococcod
co ci takiego zlego robil?