Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesolek181818181

wrozby na Nowy Rok

Polecane posty

Gość wesolek181818181

Szukam wrozb do umieszczenia w balonikach. Ma ktos jakis pomysl? Nic nie znalazlem na necie. Jakies optymistyczne i wesole zeby byly.

Gość ikolonka
wypierdalaj z tego forum ty ateisto i heretyku

Gość gośćzKartLosu
Z okazji Nowego Roku, użytkownicy forum wyszli z inicjatywą, aby zorganizować wróżby, jakich jeszcze nigdzie nie było, czyli wyjątkowe, niepowtarzalne i posiadające dużą sprawdzalność WRÓŻBY NOWOROCZNE !! Z tej okazji, zapraszamy wszystkich - w tym również osoby niezarejestrowane na forum, do skorzystania z przygotowanych przez nas wyjątkowych i oczywiście całkowicie darmowych wróżb i zabaw! Odwiedźcie nas na forum i dowiedzcie się jaki będzie dla Was ten Nowy 2016 Rok i czy spełnią się w nim Wasze plany, marzenia. Zachęcamy, aby wykorzystać ten czas i spojrzeć za zasłonę przyszłości... Zapraszamy do udziału ! :)

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.

Gość gość
Nigdy wczesniej nie spotkalem sie z wrozka Diana (z wrozkadiana.pl) dlatego nie mogla mnie znac, a jednak potrafila podac wiele szczegolow z mojego calego zycia. jej przepowiednie sie powoli sprawdzaja