Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chandre

mam chandre

Polecane posty

Gość mam chandre

28 lat kawalerka na kredyt praca za 2000 zł mimo ukonczenia studiow podyplomowych brak faceta i 3 razy nie zdane prawo jazdy kurs angielskiego dopiero teraz koncze jedyne co to chyba udalo mi sie w zyciu to fakt ze jestem szczupła i mam swoje sportowe pasje, przyjaciólki i rodzice i brat i ogolnie zycie towarzyskie i podroze. i to wszystko, kasa ,prawo jazdy i brak chlopaka ( moj ostatni zwiazek zakonczyl sie 3 miesiace temu) mnie dobija;((((((((((((((

Gość majkazkatowicmalych
jejku. masz mieszkanie, masz prace, zwiazek sie rozsypal niedawno. nie wiem o co ci chodzi. szukasz dziury w calym. mysle ze zle ci bo sie rozstalas z facetem i nie mozesz tego przebolec i mowisz ze od razu chanrda i zla kasa i praca i mieszkanie. a gdzie mieszkasz i pracujesz? warszawa czy inne miasto? musisz poznac nowego fcaeta i twoja chandra minie. nie masz chandry, nie masz dola, brak ci chlopa, poza tym wszytsko masz. poznaj chlopa, idz na imprezke:) rozwijaj sie:) idz na kurs tanca.

Gość mam chandre
dzieki za otuche:)))))))))))))) wlasnie z pasjami czy zajeciami jako jedynymi nie mam problemu, kino, sport, imprezy, podroze wszystko jest.. ale: praca ktorą powinnam zmienic i szukam ale bez rezultatu wlasnie ten zakonczony zwiazek prawo jazdy pieniądze, zanim kupie cos do domu musze sto razy pomyslec czy mnie stac i tak w kolko.. jedyne co mi wyszlo to zycie towrzyskie i normalna fajna rodzina zycie zawodowe i milosne jest do bani:(((( musialam sie wypisac zabieram sie za czekolade..

Gość ja tez dzis nieswojo
i tez mam czekolade a wlasciwie czekoladki i zajadam.. glowa do gory!!

Gość w dupach
sie poprzewracalo..;))))))))))