Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parole

przedłużanie rzęs

Polecane posty

Ostatnio spotkałam znajomą i zaskoczył mnie nieco jej widok, ponieważ miała pięknie przedłużone rzęsy. Od tamtej pory myślę p tym , żeby również sobie je przedłużyć. Najlepiej by było jak najszybciej. Czy znacie jakieś sposoby lub miejsca w miarę tanie, które zapewnią wymarzony efekt?

Gość 65789
musisz wiedziec, ze przedłużanie rzęs osłabia naturalne rzęsy, są cięższe, szybciej wypadają, dlatego już teraz kup sobie odzywkę do rzęs, która je wzmocni:)

Gość dominika00

Warto jednak wybrac cos skutecznego co sama stwierdzisz na przykład po miesiącu stosowania ze działa. Polecam z doświadczenia odżywke Molash. Ja jestem mega zaskoczona jej skutecznością i tym że doskonale po miesiącu stosowania wzmocniła moje rzęsy. Naprawdę się wydłużają.

Gość Asia

zawsze fajnym rozwiązaniem jest laminowanie rzęs. Tylko oczywiście u profesjonalistki 🙂 

Gość Zośka

Wszystkie zabiegi na rzęsach, są to jednak okolice oczu, powinny być profesjonalnie wykonane. Ja szczęśliwie przedłużam rzęsy od roku i nic mi się z nimi nie dzieje, a 10 minut z rana które oszczędzam.. na wagę złota 😄

Gość gość

rzęsy sztuczne sa obleśne

Gość Aniula

Zośka,

jaką metodą wybierasz dla siebie?

Gość Aniula

Zośka,

jaką metodę wybierasz na siebie?

Gość monia

Przedłużane rzęsy są świetnym rozwiązaniem dla zabieganych, ale tym razem chciałbym spróbować laminowania rzęs. Możecie polecić jakąś dobrą stylistykę. Chętnie poddam się zabiegowi

Gość Zośka

głównie takie na granicy "naturalnego efektu" 🙂 uwielbiam jedną metodę, ale to musiałabym podpytać mojej stylistki jaka to jest, bo nie pamiętam nazwy 🙂

Gość Aniula

Zośka, podpytaj i daj znać 🙂 co to znaczy dla Ciebie na granicy naturalnego efektu. Dzięki 🙂

Gość Zośka

już wiem! Glammy mess 🙂 Z tego co mi tłumaczyła to pracuje na produktach Posh i to od nich jest 🙂 zobaczcie sobie zdjęcia jest trochę tego na ista i na grupach 

Gość Aniula

Ooo.. Ja też mam Posh Lashes! Ale ja wolę totalnie naturalny efekt, a ostatnio moja stylistka wspomniała, że będzie miała niedługo ich nowe rzęsy w kolorze czekoladowym! ❤️ To będzie naturalny efekt!

Gość Zośka

Serio? Muszę je dorwać! Widziałam dziś na insta prace stylistek z brązami, mega ❤️ dzięki za info 🙂

Gość Lena

Nie wiem czy już o tym pisałyście, ale co poleciłybyście początkującej? Ostatnio podjęłam decyzję, że chciałabym zajmować się rzęsami

Gość Sara
Dnia 15.04.2019 o 23:47, Gość Lena napisał:

Nie wiem czy już o tym pisałyście, ale co poleciłybyście początkującej? Ostatnio podjęłam decyzję, że chciałabym zajmować się rzęsami

Moja obecna stylistka była na różnych szkoleniach organizowanych przez Posh Lashes. Wcześniej chodziłam do innej, ale dziewczyna była bez przygotowania i jednak widzę różnicę między nią a obecną stylistką. Na pewno w internecie jest info na temat tych szkoleń, myślę że są jakieś dla początkujących. Jestem zadowolona z Moniki (mojej stylistki) więc może taki kurs też i u Ciebie zaplusuje 🙂