Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgggo_19

Co fajnego można kupic dla ROCZNEGO chłopca na urodziny za około 200zł

Polecane posty

Gość Malgggo_19

Jestem chrzestną, chciałam żeby to było cos fajnego jakiś rowerek jezdzik. ale jaki? co jeszcze może byc? mam przeznaczone 200zl i chciałabym się zmieścic w tej kwocie

Gość Malgggo_19
Po pierwsze nie bachora tylko dziecko a po drugie 200zł to nie jest dużo jak na chrzestną, niestety nie mam wiecej, ponieważ nie pracuje. ale rodzice małego zdają sobie z tego sprawe ponieważ zostałam chrzestną mając niecałe 18 lat. ale tak czy inaczej chciałabym cos fajnego mu kupic

Gość dfgsdfgsdasdf
Kup takiego misia który potrafi mówić-jak się naciśnie na łapkę to mówi łapka,na rękę to mówi ręka itd. Te misie mają nagrane też jakieś werszki piosenki i nawet uczą liczyć.Dobra zabawka dla rocznego dziecka,dosyć że się pobawi samym miśkiem to będzie się przy okazji uczył.

Gość dfgsdfgsdasdf
No misiek myszka :P A czy dzieci się bawią tymi "jezdzikami" to zależy do każdego dziecka,ale jak nie będziesz miała innego pomysłu to możesz spróbować.Dziecko raczej będzie się cieszyło z każdego prezentu,a później i tak nie będzie pamiętać od kogo go dostało.Więc nie przykładaj do tego takiego wielkiego znaczenia.On ma dopiero roczek i ważne jest żebyś mu coś kupiła żeby się tym trochę pocieszył,ale i taki bardzo szybko zabawka pójdzie w odstawkę.

Gość dfgsdfgsdasdf
Rower na roczek to zdecydowanie za wcześnie-więc rowerek odradzam.No chyba że ma jakiś rok leżeć w garażu :P

Gość halinkamalinka
Witam polecam motorek , który kupiłam dla swojego synka, niestety przynajmniej o rok za póżno, gdyż ułatwiłby on nam spacery, zakupy i inne sprawy! kupiony na allegro węgierskiej firmy za około 70 pln, model większy bo nie ma zbyt wielkiej róznicy, a na lato będzie w sam raz, odpychany na "flinstona", bez pedałów, obiekt zazdrości dla innych dzieci i rodziców, podobny tylko mniejszy jest do kupienia w tesco, polecam jednak większy, nie mogę znależć linka na allegro

Gość halinkamalinka
rodzice, dziecka z pewnością nie oczekują drogiego prezentu, wybrali ciebie bo cie lubia i szanują, rowerek z pedałami, rączką i podestem na stópki tez jest dobrym pomysłem, nie łudż się jednak ,że starczy na długo, ale też jest potrzebny, napisałam o motorku bo nam się po prosty sprawdził, jest lżejszy i mniejszy od rowerka , mały sam go dzwiga "naprawia"" i mozna go ze sobą zabrac, teraz jeżdzi nim po domku babci, a my mamy radoche ze jest zajęty, zadowolony i sie porusza troche intensywniej,

Gość halinkamalinka
kiedy syn znajomych około 1,5 roku pobawił sie nim w parku to mieli spore kloopoty z powrotem do domu bo mały po prostu sie w nim zakochał