Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia........

prosze odpisz jesli cos wiesz na temat...

Polecane posty

Mam pewien proble a mianowicie ,jutro jestem zapisana z dzieckiem na usg jamy brzusznej ,mam skierowanie od pediatry. Bylam ubezpieczona w urzedzie pracy do 19.11.10 teraz pracuje na umowe o prace jestem ubezpieczona ale nie dawno dalam ksiegowej dane dziecka zeby je ubezpieczyc ale jeszcze nie dostalam rumu od pracodawcy i nie moge pokazac ubezpieczenie ,czy przyjma mnie jak nie mam tej rumy? dopiero bede miala po nowym roku prosze odpowiedzcie

cos wiecej

Ostatnio byłam u ortopedy, także miałam problemy z ubezpieczeniem, ponieważ moja mama dopiero co zaczęła nową prace i nie miała tych świstków. Lekarz kazał nam je przesłać w ciągu tygodnia. Ja się tym nie zajęłam, i z tego, co wiem, moja mama tez nie :P

moze kos jeszcze sie wypowie

prawdopodobnie was przyjmie i każe w ciągu 7 dni przedstawić dowód ubezpieczenia, jeśli w ciągu tych 7 dni nie dostarczysz druczku to dostaniesz rachunek za wizytę i będziesz musiała zapłacić

Gość dfdgdgg
przyjma. spokojnie. najwyzej powiedz ze jak dostaniesz rmue to przyniesiesz pokazac albo faksem przeslesz a jak nie to wtedy zaplacisz.

Jeżeli masz pasek za ostatni miesiąc, to możesz go pokazać jako dowód ubezpieczenia i powinni Cię przyjąć, ja tak raz zrobiłam jak zapomniałam podstemplować książeczki. A jeśli pracujesz od niedawna i nie masz jeszcze paska, to powiedz w przychodni, że doniesiesz ubezpieczenie albo podasz przez telefon nr książeczki, powinni się na to zgodzić.

dzieki tak wlasnie zrobie

No trudno powiedzieć bo niby masz siedem dni na dostarczenie tego dokumentu i tym się możesz odeprzeć gdyby ci robili problemy Ją parę razy byłam i raz chcieli a raz nie jak nie miałam to kazali mi właśnie przenieść w ciągu siedmiu dni a raz musiałam rozłożyć wizytę

Gość fdgsfsfasdfasfsaoststni
ostatnio robilam usg na skierowanie. pokazalam je i nikt o nic wiecej nie pytał. ono jest tylko wanze, bo skoro CI je lekarz dał to musialas byc ubezpieczona, bo on to powienien sprawdzić zanim Cie przyjął. A nie pracuje, tylko jestem ubezpieczona u taty i korzystam z jego składek.Nie martw się na zapas. A jakby co masz 7 dni na dostarczenie dowodu ubezpieczenia.