Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytajaca

rajstopy - bez obciachu

Polecane posty

Gość taka jedna pytajaca

jakie zalozyc rajstopy do tzw malej czarnej?? nie mam zbyt zgrabnych nog niestety dlatego myslalam o czarnych kryjacych ale nie bedzie to zbyt grobowo wygladac?? moze jednak zwykle cieliste lepsze?? co myslicie? aaa i wiem ze jest gdzies juz podobny temat:P

Gość my ashtray heart
cieliste 🖐️

Gość lolindada
Mam ten sam problem i wybrałam grube kryjące.

Gość malinaka226
a na jaką okazję?? czarne kryjące zleją się z sukienką... poza tym bardziej od sukienki zależy jak beda wygladały. jaki masz kształt nóg, może odp wzór na rajstopach optycznie by poprawił ich kształt

Gość taka jedna pytajaca
ech no i widze ze tez macie rozne opinie... i nadal jestem rozdarta:P wlasnie chcialabym zeby nogi wygladaly szczuplej ale z drugiej strony czy nie beda sie bardziej gapic na mnie jak wyskocze taka cala na czarno jak na pogrzeb... kurcze no sama nie wiem

Gość taka jedna pytajaca
lolindada i dobrze to wygladalo? i lepsze takie totalnie kryjace czy grubsze czarne ale nie takie na maksa grube?? normalnie taka glupota a czlowiek nie wie co robic

Gość taka jedna pytajaca
a okazja to studniowka ale nie bede tam w centrum zainteresowania na szczescie;)

Gość taka jedna pytajaca
heh myslalam o wzorze ale chyba sie nie skusze bo mam wrazenie ze wtedy na pewno by sie ludziska gapili na te moje nogi a tego wlasnie nie chce:P

Gość Fanka__Tolkiena
czarne kryjące, im jaśniejsze tym bardziej pogrubią nogi

Gość taka jedna pytajaca
a macie moze przypadkiem jakies zdjecia z takim polaczeniem czarna kiecka i czarne rajstopy...??

Gość taka jedna pytajaca
no niby wiem, zasada ze ciemne wyszczupla jest mi znana oczywiscie, ale nadal mam watpliwosci czy taka cala czarna nie bede wygladac hm no dziwnie troche

Gość nkfaksefnsekfnek
cieliste lepsze - czarne kryjace beda sie zlewaly, wygladaly jak leginnsy i ogolnie nudnie. ale moze pomysl o np takich (w serduszka): http://tnij.com/mi2ba sa dziewczece, stylowe, czarne, ale ciekawe i urozmaica troche stroj (bo mala czarna mimo swojej ponadczasowoscii jest po prostu nudna)