Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama z dna jeziora

Faceci są debilami, wiecie co mój mąż zrobił?

Polecane posty

Gość dama z dna jeziora

przyszedł z roboty dałam mu jeść, ziemniaki, klopsy i sałatkę a ten jebnął talerzem i powiedział, że nie bedzie tego żarł, pokłóciliśmy się i nie odzywamy się. Faceci to idioci.

Gość malinaka226
ać sobie meża znalazłaś

Gość monika riczartson
widziały gały co brały

Gość sorry ale z tego co piszesz
to twoj maz jest DIOTA, a nie wszyscy faceci PIERDOLONA KRETYNKO!

Trzeba było wziąć drugi talerz i rozjebać kretynowi na tym durnym łbie. Skąd Ty tą patologię wytrzasnęłaś? Jak mozna tak wychować syna :O Kto to rodzi takich debili.

Gość kalina ochujska
rozpuściłaś dziada to masz:P mój je wszystko a jak nie zrobię obiadu bo siedzę na jakimś niszowym forum na o2 to też dobrze:D

Gość dama z dna jeziora
kazdy facet to idiota, załuje że za dziada wyszłam

Gość gfshjghtjtyedejdtjy
Następnym razem sie zastanów dwa razy zanim mu coś ugotujesz :o Jak taki mądry to niech się stołuje na mieście

ale o co sie klociliscie? niech sobie strzela talerzami, trzeba sie bylo zawinac i wyjsc...nie chcial jesc niech nie je i wiecej nic nie powinnas gotowac, albo tylko dla siebie moze nauczylby sie szacunku

Gość samaniewiemczegobrak
i męczcie sie z takimi debilami przez cale zycie na wlasne zyczenie ;/

Gość dama z dna jeziora
ja tam sie nie mecze, niech se strzela, jebie itd, zaraz zawijam sie do kumpeli na nocto mu mina zrzednie, i nie gotuje od tyg tego samego!

Gość gfshjghtjtyedejdtjy
Albo jutro ugotuj jego ulubione danie i zjedz je SAMA na jego oczach, jak sie coś odezwie to powiedz, ze nie wiedziałaś że Pan i Władca łaskawie bedzie miał ochote skosztować obiadu albo powiedz, że szkoda Ci było marnować kolejnego talerza dlatego ugotowałaś tylko dla siebie

Gość ahahahahaaahhhhhhh
ahahah ale dobre prowo:D wracają stare czasy

Gość Fanka__Tolkiena
Wzięłabym jakiś gar i wyjebała mu na głowę cało zawartość 🖐️

Gość wy baby to jestescie
glupie. Nie dosc, ze nie potraficie gotowac, to jeszcze ziemniaki serwujecie i klopsy ze sloika :D

Gość parszywce jedne
Taa! Podsuwajcie im obiadki pod nos! Tak właśnie robiły ich mamusie, tak robicie Wy i potem się dziwicie że brzuchy im rosną, a każda prośba o jakąkolwiek pomoc kończy się awanturą! Faceci to parszywe lenie, jak będziecie spełniać wszystkie ich zachcianki, to przestaną was szanować i będą tylko egzekwować swoje "prawa":/

Jak zostanę o coś poproszony to to wykonuję. Ale ja jestem sam i fakt lubię sobie też leniuchować, ale kto nie lubi ;).

Gość dobrze ze ciebie autorko
nie jebnal tym talerzem w leb za takie psie zarcie :D

ex walnął talerzem o podłogę bo za dużo było makaronu w zupie :O pomidorowej - może to miało jakieś znaczenie :P ale już nie dopytywałam ps. tak, oczywiście, my specjalnie szukamy furiatów i idiotów :P ps. 2 ex przez pół roku mieszkania razem trzymał fason, gdy byłam w ciąży z synem, a ex okazał się damskim bokserem, wręcz "marzyłam" o tym, żeby skopał mój brzuch :O specjalnie się o to "prosiłam" :O ps. 3 jak się wspomniany syn urodził, to szczytem "moich marzeń" było wybicie przedniej szyby w aucie żebym nie odjechała z dzieciakiem do teściów - i "cudowny" text ex teścia: "widocznie sobie na to zasłużyłaś" :O szał,byłam w siódmym niebie ps. 4 niestety, nie jestem wróżką

Gość dama z dna jeziora
klopsy ze słoika??? co wy gadacie to robione domowe klopsy a nie ze słoika, w doopie go mam, zaraz sie umaluję, wystroję i biegnę do koleżanki

Gość gfshjghtjtyedejdtjy
A co,Juliusz, niby zła rada? :P Juz widzę wzrok głodnego samca wracajacego po całym dniu pracy, zmordowanego obowiazkami, marzącego o schabowym, zimnym piwie i ciepłych kapciach, a w domu co? Żona wpieprza sama jemu należnego schaboszczaka, kapcie zeżarł pies, a piwo jest ale w żabce :D

Gość Tomek Lebowski
jeszcze ci powinien wpierdolic za to z na niego glupoty na kafe wypisujesz kretynko

ja tam jem co mi podadza--choc facet zawsze bedzie najlepiej wspominal jedzenie od matki na ktorym sie wychowal.

faceci to durnie,mój mąż tez taki głupi ale ja już na takie rzeczy nie reaguje,jak nie zje obiadu jego problem,niech idzie do restauracji!!nalane!z poczatku płakałam po katach ale po 6 latach w małżeństwie mam znieczulice na takie fochy!!pomyślcie dlaczego kobiety szukają kochanków?właśnie przez takie zachowanie!!ja mojemu nawet d...py nie daję bo mnie jego zachowanie wkurwia