Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druciol

Pytanie do bardzo atrakcyjnych kobiet.

Polecane posty

Gość druciol

Czy zainteresowałybyście się facetem, który nosi aparat na zęby?

Gość leśniczyna z jajmi
A czemu nie? jak facet fajny to co to za problem? Dba o siebie, kiedys bedzie miec sliczne ząbki:-)

Gość układ międzyplanetarny
tu nie ma bardzo atrakcyjnych kobiet więc pytanie jest mało istotne :classic_cool:

Gość druciol
Nie całe życie, od roku do dwóch. Mój problem z zębami wynikł z panicznego strachu przed dentystą. Przez sporo długich lat zaniedbywałem uzębienie. Ale w końcu powiedziałem dość i zacząłem chodzić. Poplombowałem pare ubytków, skaling, piaskowanie i już wyjaśniały o pare odcieni. Potem wybielanie metodą beyond. I teraz jest niebo a ziemia w porównaniu co było. Ale mam troche wystające trójki i założyć musiałem aparat. Niestety nie stać było mnie na ligwistyczny, tj niewidoczny bo jest z tyłu. Więc musiałem założyć klasyczny. Teraz mnie martwi ta przestrzeń czasowa. Ale może jakoś wytrzymam. Po zatym jest całkiem ładny:P Ale mój uśmiech kiedys zawszy był odstraszający:)

zosia samosia1 wolę za Ciebie :classic_cool:

Gość zadbane zęby u mężczyzny
to według mnie 90% sukcesu, dobrze, że o nie zadbałeś, a aparat to nic strasznego przecież, tylko musisz myć często ząbki, żeby nie zachodziły z powrotem, skoro już wybielone. Powodzonka

te które są bardzo atrakcyjne prawie niczego nie akceptują - więc aparatu też nie :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
tak

Gość pomyślałabym ze facet dba
o swoje kły nic więcej ! Nie grozi mu przeciag między zębami :O bo co teraz w tych paszczach sie widuje to zgrozaa a oto moja atrakcyjna postać ...Mocno kobieca :) http://www.gnioty.pl/1372

układ........-za siebie sama napisze ,nie potrzebuję adwokata. Atrakcyjne kobiety akceptuja mądrych i zadbanych panów.Wiec sie nie przejmuj tym aparatem.

zosia samosia1 piszesz jak w bajce a dobrze wiesz że jest zupełnie inaczej :classic_cool:

Gość druciol
naprawde chciałbym go zciągnąć jak najszybciej ale cóż nie ode mnie to już zależy :/

...co to jest układ międzyplanetarny? nie wiesz? :classic_cool: nie zaskakuj mnie

No właśnie nie wiem i tak sie zastanawiam o co chodzi:( Mogłabyś mi to wyjaśnić? Tylko tak żebym zakumał bo ograniczony jestem:D

Gość ewella2
tak , ponieważ po jego zdjęciu będzie miał ładny zgryz :)

No właśnie nie wiem i tak sie zastanawiam o co chodzi Mogłabyś mi to wyjaśnić? Tylko tak żebym zakumał bo ograniczony jestem tak żebyś zrozumiał to nie ma czegoś takiego jak układ międzyplanetarny:classic_cool:

dzięki bo nie dawało mi to spokoju:) Już nawet myślałem, że to jakieś pojęcie z zakresu polityki międzygalaktycznej:P Pozdrawiam🖐️

spoko :classic_cool:

Gość Wole takiego z aparatem niz
z permanentnie krzywym zgryzem. Nie ma nic gorszego jak krzywy zgryz (moze poza tradzikiem, brakiem zebow, ukruszonymi zebami, tusza czy wzrostem

Gość Wole takiego z aparatem niz
wzrostem < 170, albo blizna na twarzy lub szyi). Zreszta aparat jest zazwyczaj sciagany po okolo roku i chlopak ma zabki "a la Holyłud". :P :)

Układ....................- to nie zadna bajka.To jest tylko aparat,który potem przeciez zdejmie.Co to za problem.? niestety piękne kobiety są wybredne i strasznie problemowe - chcą wszystko jak najbardziej idealnie i nie znoszą czekać bo sądzą , że wszystko im się należy :classic_cool: