Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wyrzucona zwolniona

utrata pracy

Polecane posty

Go艣膰 wyrzucona zwolniona

sluchajcie, czy osoby pracuj膮ce cale 偶ycie w bud偶et贸wce, w jednym miejscu maj膮 jak膮艣 w艂adz臋 tam, na r贸wni z dyrektorem? Je艣li kto艣 jest na kierowniczym stanowisku? Czy raczej taki dziadek chce mie膰 艣wi臋ty spok贸j i nie ma znaczenia dla niego, kto wyleci? Pytam, bo 3krotnie straci艂am ostatnio prac臋 w takim miejscu i nie wiem, mo偶e to ja mam jaki艣 defekt?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wyrzucona zwolniona
we wszystkich tych miejscach przelozone widzialy, ze zalezy mi na pracy ale jak juz mnie wykorzystaly to od razu zwolnily, mimo, ze bylo co robic. Po prostu czarna robote zrobilam i juz. Czemu ja przyciagam takie swinie, ktore wykorzystaja i wyrzuca? 呕ebym sie jeszcze obijala, ale ja jak idiotka wlazilam im w tylek, robilam co kaza, odgadywalam zyczenia niemalze. Czuje sie wykorzystana :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska hela
wiem co czujesz, mnie by膰 mo偶e nied艂ugo te偶 to czeka, ale ja nie pracowa艂am nigdy w bud偶et贸wce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyrzucona zwolniona
hela- a skad wiesz, ze Cie to czeka? Szukaj od razu pracy skoro to widzisz,...ja niestety bylam zbyt slaba psychicznie, zeby od razu umiec sie z tym pogodzic, ze trafiam tylko na stanowiska dla zapchajdziur

Udost臋pnij ten post