Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzucona zwolniona

utrata pracy

Polecane posty

Gość wyrzucona zwolniona

sluchajcie, czy osoby pracujące cale życie w budżetówce, w jednym miejscu mają jakąś władzę tam, na równi z dyrektorem? Jeśli ktoś jest na kierowniczym stanowisku? Czy raczej taki dziadek chce mieć święty spokój i nie ma znaczenia dla niego, kto wyleci? Pytam, bo 3krotnie straciłam ostatnio pracę w takim miejscu i nie wiem, może to ja mam jakiś defekt?

Gość wyrzucona zwolniona
we wszystkich tych miejscach przelozone widzialy, ze zalezy mi na pracy ale jak juz mnie wykorzystaly to od razu zwolnily, mimo, ze bylo co robic. Po prostu czarna robote zrobilam i juz. Czemu ja przyciagam takie swinie, ktore wykorzystaja i wyrzuca? Żebym sie jeszcze obijala, ale ja jak idiotka wlazilam im w tylek, robilam co kaza, odgadywalam zyczenia niemalze. Czuje sie wykorzystana :(

Gość ciekawska hela
wiem co czujesz, mnie być może niedługo też to czeka, ale ja nie pracowałam nigdy w budżetówce

Gość wyrzucona zwolniona
hela- a skad wiesz, ze Cie to czeka? Szukaj od razu pracy skoro to widzisz,...ja niestety bylam zbyt slaba psychicznie, zeby od razu umiec sie z tym pogodzic, ze trafiam tylko na stanowiska dla zapchajdziur