Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wielbiciel Luntka

Luntek - jedyny facet jakiego mógł bym pieprzyć!

Polecane posty

Gość Wielbiciel Luntka

Gdy zobaczyłem jego filmiki na YouTube, nigdy wcześniej o nim nie słyszałem i nie wiedziałem kto to jest. W pierwszych momentach byłem przekonany, że to dziewczyna, choć miałem wątpliwości, a wiedzcie, że pierwszy filmik jaki z nim widziałem obejrzałem bez dzwięku, co właśnie wywołało wątpliwości. Ale nie dzwięk był dla mnie istotny, bo zachpnotyzowały mnie jego ponętne usta, śliczne ząbki i cudowne oczka... w ogóle cała buzia - śliczna. Pomyślałem sobie, że wycmokałbym ją całą i dał nura języczkiem do środka, potem włączyłem fonię i usłyszałem jego głos... był niesamowicie ponętny i całe to jego zachowanie... takie pociągające... naprawdę w tym momeńcie jeszcze byłem przekonany, że to dziewczyna!! ... i myślę - ale laska! A potem po kilkunastu sekundach, Luntek powiedział o sobie: ON... i byłem w szoku... ale przyjemnym, bo chociarz okazało się że to chłopak, to podobać mi się nie przestał. Zacząłem oglądać inne filmiki z nim i byłem coraz bardziej zauroczony jego twarzą, głosem i aurą... i jestem do teraz. Czasami zdarzyło mi się puścić wodze fantazji i rozmarzałem się o jego ustach, jak je całuję i jak obejmują one mojego... no wiecie co... i myślę sobie że taki ładny chłopaczek, z takimi usteczkami i twarzyczką, zgrabny i szczuplutki, musi mieć też ładny tyłeczek... i o jego tyłeczku też sobie troszeczkę mażyłem... ale tylko troszeczkę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować