Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze 3 dni

dlaczego nie doceniacie takich kolesi?

Polecane posty

Gość jeszcze 3 dni
no nie wpadłem na to. ja wychodzę często i spotykam wiele dziewczyn, które bym nawet chciał poznać, tylko w trudnych okolicznościach. w miejscach, gdzie raczej nie myślą one o tym, żeby kogoś poznać i wątpię, żeby były chętne do rozmowy. z kolei w jakichś pubach i innych lokalach nikogo ciekawego nigdy nie spotkałem, więc nie chodzę.

Gość ja takiego znalazłam ale to
mało o tych skarpetach ale i nie zamykają deski klozetowej !:d

Gość jeszcze 3 dni
przynajmniej wiem czego nie robić. :P

Chyba zacznę chodzić do parku, do muzeum,bedę przesiadywać w czytelni,tylko nie bardzo jest kiedy.Na co dzień praca,a wieczorem to nie koniecznie bywac w takich miejscach .

Gość jeszcze 3 dni
to szczerze życzę Ci powodzenia. :) chociaż nie powinno się na siłę szukać.

To może kiedyś jednak zaryzykuj i mimo nieprzychylnych okoliczności zagadaj do takiej, która mogłaby się okazać ciekawa. Najwyżej Cię oleje, a może jednak Twoja intuicja Cię nie zmyli i trafisz na właściwą dziewczynę. Stawka jest wysoka:D Z tego co rozumiem, to najczęściej wychodzisz z domu przez sport. Tylko jest tak, że akurat dziewczyny raczej wolą ćwiczyć w domu, wiesz:piękne i szczupłe są tak naturalnie i wcale nie wkładają tak ogromnego wysiłku w to, żeby się podobać;) A po drugie jest też coś takiego jak stereotyp sportowca-głupka, czyli jeżeli się nie odezwiesz to możesz być kompletnie na opak postrzegany.

Gość jeszcze 3 dni
myślę sobie tak, czasami mam wrażenie, że nie mam szans u dziewczyny i daję sobie spokój. może mam za mało pewności siebie. wracam do swojego świata, w którym najlepiej się czuję i nie będę myślał o tym. najwyżej później się będę tym martwił. powiem Ci, że czasami miałem (przynajmniej tak mi się wydawało) szanse u dziewczyn. uśmiechały się, patrzyły tak, żebym tego nie widział, ale wiedziałem... jednak i tak nigdy nie zdecydowałem się, żeby coś zrobić. :P

Gość jeszcze 3 dni
jak mnie wystawią przed publikę i karzą coś mówić, to mogę powiedzieć, że ogólnie. oprócz takich sytuacji i dziewczyn, które mi się podobają, nic nie ma chyba takiego.

Gość jeszcze 3 dni
dobranoc i wzajemnie, szczęśliwego nowego roku. :)

Wydaje mi się, że prawie każda dziewczyna marzyła kiedyś o tym, żeby zostać zaczepioną(ale w takim pozytywnym zensie) przez nieznajomego. Wiesz, pewnie, że może się okazać, że dziewczyna może być już zajęta, nie mieć czasu na rozmowę, czy Ty możesz nie być w jej typie, aczkolwiek myślę, że każdej z nas byłoby miło w takiej sytuacji. Jednak jeżeli jakiś obcy facet zagaduje do mnie na ulicy, z tłumu wybiera akurat mnie, to muszę coś w sobie mieć, czuję się przez chwilę wyjątkowa:) To fajne i nikt Ci głowy nie urwie, jeżeli jednak się odważysz.

Gość jeszcze 3 dni
możliwe, że kiedyś się odważę. :)

Gość ja mam ja mam ja mam
ja mam takiego domatora, poznalam go jak wzial mnie na stopa w maju, przez niego nie chodze na dyskoteki i imprezy, znajomi sie dziwia:D jak to?do klubu nei? nie, a po co?

Gość ja mam ja mam ja mam
na imprezy chodzą panicze-podniecają sie wyrywaniem lasek, ale rodziny żaden z nich nie załozy, a po co? jak ma dziewczyny do łózka, rzadko jakas ciekawa para sie tam tworzy, czesciej sam sex. na imprezach poznawalam wlasnie takich burakow, szli albo zapomniec o bylej i sie upic, albo po prostu wyrywac, rzadko ktory byl porzadny... fajni faceci siedza w domu, a szczesciem jest, jak sie rozstana z jakas wydra i są znowu wolni:) wlasnie takiego spotkalam, a najgorsze jest to ze moj ojciec ktory nikogo nie lubi, jego uwielbia...:P

Mój kolega był kiedyś bardzo nieśmiały, ale tak bardzo bardzo, że nawet do sklep bał się wychodzić. Kiedyś stwierdził, że musi coś z tym zrobić i na siłe i wbrew sobie zaczął podchodzić do przypadkowych ludzi i zagadywać. Po kilku tygodniach takiego treningu był w stanie zagadać do każdego w każdej sytuacji i generalnie jest chyba teraz najbardziej wyluzowanym na kontakty z innymi człowiekiem jakiego znam, wręcz zaczyna rozmawiać z obcymi ludźmi mechanicznie, co budzi u nich pewne zdziwienie, ale generalnie chyba im miło tak porozmawiać. Widzisz, Ty masz o wiele łatwiejszy start od niego;D Może nie myśl sobie podchodząc do laski, że to ta jedyna i że podchodzisz tylko w celu umówienia się z nią, a następnie ożenku. Potraktuj je jako ćwiczenie(a przecież w trenowaniu masz wprawę:)) Trzymaj się i powodzenia;D

Gość jeszcze 3 dni
heh, no dzięki. :) ogólnie staram się tym nie przejmować. myślałem może, że takich typów jak ja w ogóle nie tolerujecie. przynajmniej trochę się dowiedziałem.

To rozumiem, że musiałeś się bardzo podbudować po odpoweidzach dziewczyn na forum;D Przypominam, że jedyny negatywny komentarz był od faceta, więc chyba wszystko jest w porządku, a może nawet i lepiej;) Szczególnie jeżeli dziewczyna, jak pisałeś, uśmiecha się do Ciebie i wgapia to zupełnie nie masz czego się bać, bo na pewno nie odmówi rozmowy, a czy się okaże, czy do siebie pasujecie to już okaże się w praniu.

Gość jeszcze 3 dni
może podbudowany, to za mocne słowo. cieszę się, że nie zostałem potępiony. :P będę się stosował do Twoich rad. ;)

Gość PaulinkaZuzanka
Jak już pisały koleżanki wcześniej ... ciężko się spotkać "spokojnej kobiecie" ze "spokojnym menem" kiedy oboje nie wiedza gdzie jest takie miejsce gdzie bys ie mogli poznac.... w bibliotece? w biedronce? Swoją drogą ... jeśli jeszcze oboje sa nieśmiali to moga się mijac latami :) Ja wiem tylko jedno i to pewnik z dwóch róznych gatunków gliny nie wyjdzie dobry garnek, z dwóch róznych gatunków farby nie pomaluje sie pieknie sciany....sa ludzie którzy nigdy nie powinni sie połączyc ... i tacy co dla siebie sa stworzeni

Gość ddddddfff55
przestań jęczeć, bo to żałosne. w klubie bez trudu można spotkać spokojną i nudną do bólu osobę dowolnej płci. większość osób wybiera się na takie imprezy sporadycznie- raz na dwa tygodnie albo raz w m-cu, a jak znajdą partnera, to już w ogóle siedzą na tyłku przed tv i nie chce im się nigdzie łazić. jakbyś rzeczywiście był taki wspaniały, to nie miałbyś zadnego problemu ze znalezieniem dziewczyny. zastanów się nad sobą, bo prędzej z tobą jest coś nie tak niż z całym rodzajem żeńskim. a ja osobiście mam alergię na kolesi, którzy używają słowa 'koleś'

Gość jeszcze 3 dni
być może. zauważ, że sama użyłaś słowa "koleś".