Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze 3 dni

dlaczego nie doceniacie takich kolesi?

Polecane posty

Gość jeszcze 3 dni

takich, których hobby nie jest wyrywanie lasek, imprezowanie co tydzień, picie, ćpanie... spokojnych domatorów, przystojnych, realizujących swoje pasje, mających zainteresowania, dbających o siebie, wysportowanych, poważnie myślących o związkach z dziewczynami, a właściwie to z dziewczyną... mankamentem jest to, że często siedzą w domach lub tam, gdzie ciężko spotkać dziewczynę. porządnych dziewczyn już nie ma chyba. nie mam nic do tych imprezujących, ale teraz "żyje" się tylko w klubach przy drinkach. taka prawda. może po prostu mam złe wyobrażenie o sobie i innych, a druga opcja to taka, że ich nie widać i nie koniecznie chcą być widziani i poznawać innych.

Gość Marek1654564
Tacy faceci to zwykli, często wartościowi, ale zwykli faceci. Każda kobieta ma poczucie własnej wyjątkowości, chce księcia na białym koniu, a nie przeciętniaka w okularach z własnym hobby. Woli króla imprez, kogoś, za kim oglądają się wszystkie inne. A to ona chce go ujarzmić i posiąść. Facet zwykły jest dobry na męża w przypadku, gdy szans na spełnienie większych ambicji brak.

Gość ;ppp
Tacy z reguły stawiają swoje pasje lub pracę na 1. miejscu... A ja nie chcę być na 2. miejscu... Już to parę razy przerabiałam.

Gość szukasz rudej pizamki/????
doceniają ale faceci nie moga ubierac czapki niewitki bo ich wtedy nie widac;)

Gość Bo na ... mi pasztet
autorko :** cały ja a i tak panna bedzie na 1 miejscu zaraz koło mojego motoru ofc

Gość lllllllllllllllllbkbptbkptb
tu na pewno znajdziesz ksiezniczke ktorej szukasz www.animus24.pl

Gość lllllllllllllllllbkbptbkptb
tacy faceci jak ty pragna kobiet z gornej polki

Takich kobiet jest mnóstwo i one równiez pytają ,gdzie są tacy mężczyźni? Właśnie siedza w domach i nie daja sie odnaleźć.I tak będą siebie szukać do końca swoich dni.I skutek będzie taki ,że się nigdy nie spotkają.

Gość jeszcze 3 dni
lllllllllllllllllbkbptbkptb, może coś w tym jest, bo mam swój ideał i mało dziewczyn mi się podoba. a zakładanie czapki niewidki swoją drogą. ja chyba tak robię, bo nie chcę się wyróżniać zbytnio, unikam tłumu. te zainteresowania i pasje wcale nie muszą być na 1. miejscu, bez przasady.

Gość aba haba aba
doceniać mogą. jednak i tak zawsze będę spotykać na swojej drodze inny typ. widocznie tak powinno być na tym świecie. spokojna dziewczyna w końcu wyrwie się z domu i pozna kogoś w klubie. domator albo zostanie sam do końca, albo zrobi to samo i pozna jakąś imprezowiczkę. racja? :)

A mądry to nie będzie szukał i będzie zawsze sam.Bo tylko samotność daje mężczyźnie szczęście w życiu.

Gość czy to fiat?
dokładnie. wmawiają sobie chyba, że szukają bogatych i mądrych oraz stabilizacji, ale tak naprawdę lubić czuć dominację, wulgarność, itp. ja też będę sam raczej.

@Marek..... Że niby imprezowicze są lepsi od typu opisanego przez autora? Raczej wątpię w wyjątkowość większości imprezowiczów i szczerze mówiąc właśnie tacy ludzie wydają mi się bardzo mało interesujący, muszą być głośni i widzoczni, bo inaczej nie mieli by żadnych szans. Ale oczywiście są wyjątki. Tylko dlaczego posiadanie pasji to według Ciebie wada?

Gość Enafant Terrible
ja doceniam :) ale spotykam inny typ na ogół :(

Gość czy to fiat?
Enfant Terrible, no właśnie. i tak niestety jest. :) także lepiej jak najszybciej się pogódź, że będziesz sam, skoro jesteś niewidoczny dla dziewczyn na co dzień.

Gość jak mn ie to wkurza jak
Ja doceniam i zawsze tylko takich szukalam , niestety trzeba wyjsc z domu zeby kogos spotkac ;) Ja polowke mnie spotkalam w parku, gdy zaczelam bawic sie z przyjacielskim psem, okazalo sie ze jest on mojego terazniejszego narzeczonego :) Kolezankapoznala swojego meza na lodowisku - nie trzeba chodzic do klubow i na dyskoteki by kogos poznac :) najlatwiej jest na domowkach, znajomi znajomych itp

zosia samosia1 Myślisz ,że ja siedzę w domu? Właśnie nie,tylko ,że nie widze tych porządnych ,na poziomie.Tacy pewnie są ,tylko gdzie? bo to jest gatunek na wymarciu ... jedni zajeci inni sie ukrywaja :P

Gość jeszcze 3 dni
jak mn ie to wkurza jak właśnie. trzeba poszerzać znajomości. ale ja tego nie robię, bo wystarczy mi kilka dobrych tylko. nie żebym się ukrywał, ale w miejscach, w których przebywam rzadko dziewczyny spotykam. przynajmniej w moim wieku lub młodsze.

Gość Inga87
Jeszcze 3 dni: "spokojnych domatorów, przystojnych, realizujących swoje pasje, mających zainteresowania, dbających o siebie, wysportowanych, poważnie myślących o związkach z dziewczynami, a właściwie to z dziewczyną" Przecież to jest ideał, ten facet którego ty opisujesz ! Każda dziewczyna by takiego chciała ! Tylko zastanawiam się jak można być wysportowanym i rozwijającym swoje pasje siedząc w domu ;] No chyba że tym sportem są szachy xD Jeśli ma się pasje to jest o tyle łatwiej, że zawsze można poznać ludzi którzy mają te same pasje i wśród nich znaleźć tego/tą jedyną. Wniosek : coś koloryzujesz ten swój opis ;]

Gość jeszcze 3 dni
Inga87, pisząc domator miałem na myśli, że wolą więcej czasu w domu spędzać niż na imprezach, ze znajomymi, poznając nowych ludzi, itd. sport zajmuje godzinę lub trzy w tygodniu, więc to nie jest długo poza domem. :) poza tym w domu też można mieć siłownię jeszcze. ale tak jak poprzednicy pisali, mało który taki zostaje doceniony. ja już się godzę z samotnością powoli. z resztą widzę, jakich wolą dziewczyny wokół mnie.