Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stephanija

Mój facet ma tylko 3 wady.

Polecane posty

Gość Stephanija

1. Mieszka w Belgii 2. Jest ode mnie 27 lat starszy 3. Ma żonę i dziecko Dziękuję

Gość dziękuję
:) :p

Gość juuk
ALBO JESTEŚ GŁUPIA, ALBO WREDNA, ALBO NIESZCZĘŚLIWA.

Gość to fajnie
śmiesznie:) dawno sie nie śmiałam az tak zdrrrowo :)

Gość full mówisz...
zalety autorki są oczywiste - jest chętna, dużo młodsza i nie przeszkadza jej że jej dziadek jest żonaty i ma dzieci

Gość Stephanija
Zakładam, że jest ze mną, ponieważ mam wspaniałą osobowość... Temat zaczęłam żartobliwie, ale sytuacja jest jak najbardziej prawdziwa i raczej mało zabawna...

Gość a mi się wydaje to
bardzo zabawne.:)napisaś to ot tak po prostu ze zdrowym dystansem a nie jak inne żalące się i piszczące w stylu" zakochaaałam sie pomóżcie!"!podoba mi się to:)

Gość Stephanija
No to cieszę się, że kogoś ubawiłam ;) No cóż...taka pora roku, że robi się różne listy i podsumowania, to pomyślałam, że nie będę gorsza :)

Gość Eleeene
po co Ci taki stary facet , na dodatek obarczony rodzina . I w Belgii?

Gość Stephanija
Kocham go :) Tak po prostu chociaż nic proste nie jest.

Gość Eleeene
widocznie milosc jest slepa.Nie szkoda Ci mlodych lat , kiedy jestes swieza brzoskwinia i mozesz ulozyc sobie fajnie zycie? A tak poza tym , to ile lat ma twoj kochanek?

Gość Stephanija
Ma 51 lat.

Gość ANAL izator
nie ma jak to kochać obcokrajowców za kasę...

Gość Eleeene
Zaplakalabym sie , gdyby moja corka tak zaplatala sobie zycie. Tylu jest mlodszych , fajnych, Wolnych mezczyzn a Ty sobie tak na wlasne zyczenie kopcisz zycie. Niepojete dla mnie . Uciekaj kobieto w 2011 od tego stetryczalego oszukanca :-P

Gość Stephanija
Dziękuję za radę, ale nie wiem czy skorzystam :)

Gość fghjklojhgf
up

Gość kljlkm
Jeden blad w twojej wypowiedzi. To nie jest "twoj facet", nigdy nie byl i nigdy nie bedzie🖐️

Gość Stephanija
Może kiedyś będzie mój. Trzeba myśleć pozytywnie ;)

Gość Eleeene
szkoda mi Ciebie.

Gość Stephanija
Eleeene uwierz mi, mi jest samej siebie szkoda :)

Gość Eleeene
wierze Ci.Jestes taka mlodziutka. Jesli bedziesz miala ochote ,to opowiem Ci historie pewnej dziewczyny. Moze warto czasem posluchac takich historii.

Gość Stephanija
Opowiedz, chociaż przyznaję, że przerażają mnie takie historie. Ale kto wie, może mi to pomoże.

Gość dallilla
po kija ci taki stary chuj

Gość Eleeene
kobieta o ktorej mowie , to marzenie niejednego mezczyzny. Bardzo ladna , z dobrym zawodem i o wspanialym sercu. Zawrocil jej w glowie 17 lat starszy mezczyzna.Zonaty na stanowisku. Macil jej w glowie okolo 8 lat , ciagle obiecujac rozwod.Miala czekac -a to na dzieci, ktore musza podrosnac, a to zona miala depresje i nie mogl odejsc .Potem studia dzieci . Kiedy zachorowala nie pojawil sie nawet u niej w szpitalu , tylko przyslal smsa .Mogl go przeciez ktos zobaczyc a on taki znany w naszym miescie :-P Na pocieszenie kupil jej pieska. Wreszcie zdecydowala sie odejsc. Stal pod jej domem, dreczyl ja esami, szantazowal . Na ultimatum ona albo zona , z podkulonym ogonem wrocil do zony.Wioda nadal szczesliwe zycie rodzinne. A ona? Chora , bezdzietna, samotna .Probowala ulozyc sobie zycie z kims , ale jest tak psychicznie udreczona, ze nie umie stworzyc zadnej relacji z mezczyzna. Pisze Ci ta historie , ku przestrodze . Nie czekaj na tego popapranca. Uloz sobie zycie inaczej.

Gość jontka
Mój ma tylko jedną wadę-brak zalet.

Gość ala ma kota 121
Baby w wiekszoscito kretynki,dla nich liczy sie tylko kasa, nie wazne, ze zona , ze dzieci, ona chce byc kochana i doceniana oraz rozpieszczano i basta. Ok skoro tak chcesz to poszukaj sobie kawalera guło jedna albo nawet ze dwuch jak jeden Ci mało albo zamałego ma, ale po chusteczke dupsko wystawiasz takiemu co rodzine ma, liczysz ze tylko dlatego ze sie wypniesz to on porzuci wszystko, bo ty tak chcesz. Ciekawa filozofia i ciekawe postrzeganie swiata, i dopry pomyslunek i sposob na ustawienie sie, toc to oczywiste ze dupa nie mydło i nie wymydli sie. Nie oszujcie sie ze mu z zona niedobrze, i takie tam chce zakisc w inej beczce ogora i robi to dziadek jeden z drugim, toz to cała filozofia i szuka takich kretynek i naiwniaszek hihi