Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy uważacie,że jestem

czy uważacie, że jestem ładna i ile dalibyście mi lat?

Polecane posty

Gość czy uważacie, że jestem
nie wpadłam w samozachwyt, w dzisiejszych czasach powinno się doceniać samego siebie, uważam się za atrakcyjną kobietę ale to chyba nic złego :)

Gość aha i achhhhh
Śliczna, pomimo brzydkiego nosa. Lat około 18-20.

Nic złego .Tylko trzeba uważać kiedy się pisze ,że ma się piękną twarz :) Tutaj (moim zdaniem ) to przesada :D

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
pewnie, że nic złego... ale to nieco dziecinne chwalić się tym na forum... albo dowartościowywać się na forum... widać, że jesteś samotna, bo jakbyś była w związku zależałoby Ci tylko na opinii tej jednej osoby... a jeśli jesteś w związku to powiedz temu Twojemu, żeby chociaż trochę o Ciebie zadbał, bo jak widać problem jest!

jak sama uwazasz sie za atrakcyjna kobiete to po co zalozylas ten temat ??--po to by ci inni dowartosciowali ! --wszystko bylo w porzadku -wciule wpisow sporo opini od normalnych ludzi do momentu kiedy sama o sobie napisalas ze jestes atrakcyjna!!--skoro sama sie sobie podobasz to po jakiego licha pytasz internautow czy jestes sliczna??!!!

Gość jestem dalej wściekła
to jest nielogiczne, wiem, że piszę nie na swoim temacie, chciałam założyć swój ale mi napisało, że nie mogę bo założyłam już 10 tematów a nie założyłam!!!!!!!!! o co chodzi? facet mnie zostawił dla takiej jednej szmaty, dosłownie jak widzę jej zdjęcie to mnie szarpie, to było 1,5 roku temu ale nie umiem się pozbierać, dam jej fotę, napiszcie co o niej sądzicie, mam nadzieję, że mnie troche pocieszycie bo nie wytrzymuję już, jak on mógł dla niej normalnie nie mogę :(:(:(:(:(:(:(:( http://w209.wrzuta.pl/obraz/1UUZGJF9Prj/

aha autorko wyglądasz ok, według mnie jak na swój wiek, faktycznie według mnie masz troche za szerokie biodra, brzucha nie widzę a twarz ładna ale bez przesady, ogólnie na 30 lat i 7/10

nie drażnij mnie, na prawdę jest mi źle, powiedz proszę wszystko co niefajnego widzisz, może mi to poprawi humor trochę :(

Ok .Coś jej wisi pod pachami i ma cienkie włosy .Lepiej Ci ? ;) :) Pozdrawiam :)

a wogóle to faceci to świnie, jak tak można, ludzie jest związek, normalnie, wiadomo, że czasami są kłótnie czy coś ale to przecież w każdym związku tak jest i co nagle sobie przychodzi i mówi, że się zakochał i chce odejść, tak po prostu, a ja? a 2 lata życia razem to co? gówna was to wszystko interesuje tylko zabieracie się i idziecie a myślicie o tej kobiecie, którą zostawiacie?

a najgorsze jest to, że go prosiłam by nie odchodził, poniżyłam się i tego nie potrafię zapomnieć i sobie wybaczyć, błagałam go dosłownie, żeby mnie nie zostawiał :(:(

tyle? a może coś więcej, co jest niefajnego w gębie albo nogach czy nie wiem cokolwiek

Ok .Twarz dość przeciętna ,ale figura ( niestety ) fajna .

Gość Przyznaje
Hhaha juz nigdy nie uwierze w zadne "jestem atrakcyjna kobieta" pisane przez ktoras na forum. Bo autorce daaaleko do atrakcyjnosci. Jest tak przecietna i ma strasznie pospolita, prosta urode. Wyglada jak p. Iwonka z osiedlowego warzywniaka :o

nie umiem iść do przodu, zwłaszcza, że mnie poniżył, nie dość, że odszedł to jeszcze do jakiejś wywłoki, milion takich na świecie łazi po świecie, czym ona mogła go zdobyć, jestem wściekła i nic nie poradzę

ja w sumie nie jestem na niego tak wściekła jak na nią, dlatego chciałabym, żebyście mi wszystko co złe na nią napisali

podnoszę

podnoszę!!

podnoszę

podnoszę

Gość moj facet widzial
ladna cera male oczy dziwny nos waskie usta brzydkie brwi ochydne kolor wlosow-taki typowo polski,aczkolwiek sama''struktura'' wlosow calkiem ok podsumujac brakuje ci tegos czegos, ale brzydka nie jestes, taka nic specjalnego.

Gość tomido
jestes sliczna i moim zdaniem masz 22 lata. jezeli sie myle to mi powiedz moje gg 8602678 w tedy ty ocenisz mnie

Gość tomido
masz 32

Gość kioo
podsumowanie: jestes blada,tlusta baba,ze swinskimi malymi oczkami i koszmarnym nosem( myslalas o operacji?) masz tragiczna figure typu kloc,nalane lydy i ramiona,biodra 50 letniej kobity. czy teraz juz nie bedziesz sie wypytywac jaka jestes ladna? 0/0